Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO VIDEO Darul zeilor in Antichitate. Unul din parintii medicinei i-a dedicat un intreg capitol in Canonul Medicinei

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Darul zeilor in Antichitate. Unul din parintii medicinei i-a dedicat un intreg capitol in Canonul Medicinei

Inca din Grecia antica, gutuia era considerata drept dar al zeilor. Avicenna i-a dedicat un intreg capitol in Canonul Medicinei. Din timpuri stravechi, fructul a fost de ajutor intr-o gama variata de boli, folosindu-se pe scara larga in medicina populara, pana in zilele noastre. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Scene spectaculoase de lupta din Primul Razboi Mondial, in aceleasi locuri unde odinioara marsaluiau legiunile romane

Doua asociatii nonguvernamentale cu scop cultural istoric, ai caror membri fac reconstituiri istorico militare de peste un deceniu, au readus la viata, sambata, 29 septembrie, scene de lupta din Primul Razboi Mondial, plecand chiar de la bataliile care s-au dat in urma cu un secol pe Valea Oltului. Centrul din Ramnicu Valcea s-a transformat astfel pentru cateva ore intr-un adevarat camp de lupta.

NUNTA ANULUI. Fostul principe Nicolae s-a casatorit cu Alina Binder (FOTO+VIDEO)

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, se casatoreste cu Alina Binder, petrecerea urmand sa aiba loc la Cazinoul din Sinaia. Invitatii au inceput sa soseasca inca din.

Nunta Principelui Nicolae: primele imagini cu Alina Binder in rochie de mireasa FOTO VIDEO

Nicolae al Romaniei, nepotul Regelui Mihai, se casatoreste astazi, 30 septembrie, cu Alina Binder, la Biserica Sf. Ilie din Sinaia.

FOTO VIDEO Peisaje care-ti taie respiratia in Valea Focului, infioratorul parc national din Nevada

La nord-est de Las Vegas se afla Parcul National Valea Focului, unde amatorii de drumetii pot traversa cu bicicleta sau pe jos anumite trasee din ceea ce americanii numesc cel mai spectaculos si cel mai vechi parc al Nevadei datorita peisajului cu totul aparte.

FOTO VIDEO Record Guinness la Alba Iulia: cea mai mare imagine a unei tari formata din oameni. Cifra 100 realizata simbolic in harta Romaniei

Mii de copii, tineri si adulti din 67 de localitati din toata tara au sosit sambata in Alba Iulia pentru a intra in Guinness World Records cu cea mai mare harta a unei tari formata din oameni, in cadrul unui eveniment special. in interiorul hartii Romaniei formata din oameni a fost creata si cifra 100, in semn de respect fata de Marea Unirea de la 1918.

Marele CUTREMUR a lovit devastator! Bilantul VICTIMELOR (FOTO, VIDEO)

Cel putin 48 de persoane si-au pierdut viata in urma cutremurului cu magnitudinea 7,5, urmat de un tsunami cu valuri de pana la doi metri, care a afectat vineri Insula Sulawesi din centrul Indoneziei, scrie Reuters.

FOTO VIDEO Fabrica de mobila, in apropiere de municipiul Ramnicu Valcea, cuprinsa de flacari

Un puternic incendiu s-a declansat vineri, 28 septembrie, in incinta unei fabrici de mobila din Vladesti - Valcea. Flacari uriase au pus stapanire pe depozitul de cherestea. Nu sunt victime umane.

iPhone XS in teste, la 24 IT. Primele impresii despre unul din cele mai asteptate telefoane ale anului

Suntem la intalnirea noastra saptamanala cu noutatile din lumea IT. Saptamana aceasta am primit in teste telefonul care strange liste lungi de precomenzi si cozi la deschiderea magazinelor. Asadar,.

Unul din marile orase ale Romaniei a ramas fara apa calda

Peste 60. 000 de familii din Constanta nu mai au apa calda de o saptamana, iar situatia nu se va schimba pentru urmatoarele trei zile. Scolile si liceele se confrunta cu aceeasi.

VIDEO Clip anti-referendum inspirat din serialul Povestea Slujitoarei, distribuit viral pe Facebook

Un clip anti-referendum realizat de agentia de publicitate Papaya, inspirat din serialul Povestea Slujitoarei, s-a raspandit viral, luni, pe Facebook. Clipul, intitulat Copiii referendumului, prezinta o Romanie unde referendumul din 6-7 octombrie ar fi produs o societate distopica, sub calauzirea unui lider reprezentat de chipurile lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, combinate intr-un singur portret.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2047 seconds )