Libnet.ro
UNICEF

15:15

FOTO Vor avea internet gratuit de la Uniunea Europeana, dar traiesc ca in Evul Mediu. Nu au canalizare, apa sau asfalt

Adevărul Adevărul,
FOTO Vor avea internet gratuit de la Uniunea Europeana, dar traiesc ca in Evul Mediu. Nu au canalizare, apa sau asfalt

Localitatea Botosesti Paia din judetul Dolj este rupta de civilizatie, nu are apa, nici canalizare, iar ulitele sunt toate de pamant, dar va avea internet gratuit de la Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

FOTO Comuna in care locuitorii vor avea internet gratuit, dar traiesc ca in Evul Mediu: nu au canalizare, apa sau asfalt

Localitatea Botosesti Paia din judetul Dolj este rupta de civilizatie, nu are apa, nici canalizare, iar ulitele sunt toate de pamant, dar va avea internet gratuit de la Uniunea Europeana.

Internet Wi-Fi gratuitde la Uniunea Europeana.27 de localitati din Alba s-au inscris in program

Un numar de 27 de unitati administrativ teritoriale din judetul Alba vor beneficia de internet gratuit prin intermediul unui program al Uniunii Europene de implementare a retelelor Wi-Fi.

Parlamentul European a adoptat raportul Dacianei Sarbu privind aplicarea politicilor de mediu in Uniunea Europeana

Parlamentul European a adoptat raportul Dacianei Sarbu privind aplicarea politicilor de mediu in Uniunea Europeana. Desi s-au inregistrat progrese in unele domenii, totusi se mentine un decalaj mare intre.

Noua campanie in vederea unui referendum pe tema acordului privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana

O noua campanie in favoarea unui referendum cu privire la acordul privind iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana UE) a fost lansata duminica, iar initiatorii apreciaza ca toti britanicii - si nu doar alesii - ar trebui sa aiba ultimul cuvand de spus, relateaza AFP.

Comisia Europeana sustine ca Turcia se indeparteaza de Uniunea Europeana

Comisia Europeana a informat ca Turcia a facut pasi inapoi in procesul de aderare la Uniunea Europeana in raportul privind progresele in vederea aderarii care urmeaza sa fie lansat, scrie Politico, citand ziarul german Die Welt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )