Libnet.ro
UNICEF

23:30

FOTO Ziua internationala a pescuitului. Care sunt cele mai cautate balti de la Dunare

Adevărul Adevărul,
FOTO Ziua internationala a pescuitului. Care sunt cele mai cautate balti de la Dunare

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii s-au ocupat de cresterea animalelor si de pescuit, pentru a-si asigura hrana necesara de pe o zi pe alta. Acum, pescuitul a devenit o pasiune, pe care barbatii o practica pentru a se relaxa. continuă pe Adevărul

Utile: Ce sa mananci daca te-ai deranjat la stomac; Cinci motive pentru care dusurile cu apa rece sunt cele mai sanatoase; Sapte remedii eficiente pentru varice

Lucrurile marunte care iti pot perturba somnul. Somnul este vital pentru organismul nostru si stim ca in cazurile in care nu apucam sa dormim suficient, suntem irascibili, obositi si nu avem chef de nimic. Tocmai din acest motiv, trebuie sa te asiguri. Alimente sanatoase care te baloneaza. Doar pentru ca un aliment este considerat sanatos, nu inseamna ca este potrivit pentru oricine, sau ca nu are si o latura ascunsa. Vezi care sunt acele alimente sanatoase care te baloneaza si invata sa le consumi cu moderatie.

Care sunt cele trei companii care controleaza peste 50% din piata RCA?

La finalul primelor trei luni din 2013, RCA a ramas cea mai importanta clasa de asigurari din piata locala de profil, conform primelor brute subscrise: 744 milioane lei 165 mil. euro), echivalentul a circa 37% din totalul pietei de 2,05 miliarde lei.

Cele mai mari greseli pe care le fac tinerii intr-o relatie. Detaliile nestiute care pot distruge tot

Un studiu realizat de Talk Talk Mobile a demonstrat care sunt cele mai frecvente greseli facute de tineri intr-o relatie. Multe din aceste gafe sunt neasteptate si par inofensive la prima vedere. in privinta relatiilor bazate mai mult pe comunicarea online sau prin telefonul mobil, cea mai mare gafa este trimiterea intr-un SMS a unui numar foarte mare de emoticoane cu sarut. Acest lucru este valabil atat pentru relatiile noi, cat si pentru cele mai vechi.

eMAG are Black Friday de vara: trei zile de reduceri la cel mai mare magazin online. Care sunt cele mai cerute produse

EMAG are o campanie de reduceri pentru vara. Pana pe 27 iunie, sunt mii de produse cu reduceri in valoare totala de 5 milioane de lei. Iata cum a fost in primele ore ale campaniei.

Romanii lucreaza cele mai multe ore pe an din UE: cum stau celelalte tari europene

Romanii cu norma intreaga sunt cei care lucreaza cele mai multe ore din Uniunea Europeana, cu o medie de 2. 099 de ore pe an in 2013. Tot romanii ocupa prima pozitie in UE si dupa numarul de ore lucrate pe an de angajatii part-time, cu 1. 272 de ore in.

Romanii lucreaza cele mai multe ore pe an din UE: cum stau alte tari europene

Romanii cu norma intreaga sunt cei care lucreaza cele mai multe ore din Uniunea Europeana, cu o medie de 2. 099 de ore pe an in 2013. Tot romanii ocupa prima pozitie in UE si dupa numarul de ore lucrate pe an de angajatii part-time, cu 1. 272 de ore in.

Ziua internationala impotriva traficului si consumului ilicit de droguri, marcata si la Calarasi

Ziua internationala impotriva traficului si consumului ilicit de droguri, sarbatorita in fiecare an la 26 iunie, a fost marcata la Calarasi printr-o festivitate in parcul Dumbrava in care s-au inmanat legitimatii si tricouri voluntarilor, dar si prin distribuirea de pliate in zonele cele mai aglomerate din oras.

Ziua internationala a iei romanesti

Ziua internationala a iei a fost sarbatorita azi de profesorii si studentii Facultatii de Litere a Universitatii din Pitesti la biblioteca institutiei, evenimentul reprezentand un omagiu, care, in acceptiunea organizatorilor inseamna mult mai mult decat un simplu obiect vestimentar: ea fiind un simbol al identitatii culturale si nationale, istorie si poveste.

26 iunie Ziua internationala de lupta impotriva traficului si consumului de droguri. Peste 200.000 de persoane mor anual din aceasta cauza

Pe 26 iunie are loc Ziua internationala de lupta impotriva traficului si consumului ilicit de droguri. La nivel national, peste 200. 000 de persoane mor anual din cauza drogurile, insa acestea nu afecteaza doar consumatorul, efectele negative afectandu-i si pe cei din jurul lor.

FOTO Cele mai bizare festivaluri din lume

Festivaluri gastronomice, de muzica si dans exista in toate colturile lumii, dar cateva orase au gasit pretexte dintre cele mai bizare pentru distractie. Temele alese pentru ineditele evenimente atrag de multe ori turisti dornici de distractie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2195 seconds )