Libnet.ro
UNICEF

21:30

FOTO Cele mai bizare festivaluri din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai bizare festivaluri din lume

Festivaluri gastronomice, de muzica si dans exista in toate colturile lumii, dar cateva orase au gasit pretexte dintre cele mai bizare pentru distractie. Temele alese pentru ineditele evenimente atrag de multe ori turisti dornici de distractie. continuă pe Adevărul

TOP 10: companii cu cele mai vechi logouri din lume

Inainte de campaniile de maketing global, reclamele de televiziune si mediul social, logo-ul unei companii a fost important. De-a lungul timpului, la fel cum intreprinderile si consumatorii s-au schimbat, logourile celor mai mari companii au fost de.

TOP: cele mai antreprenoriale tari din lume. A doua cea mai populata tara din lume detine prima pozitie

Raportul Oracle Capital Group masoara opiniile, atitudinile, experientele si activitile care contribuie la dezvoltarea antreprenoriatului, urmarind perceptia antreprenorilor, atitudinea fata de riscurile aferente inceperii unei noi.

Mercedes-Benz lanseaza Pullman, cel mai scump sedan din lume

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman clasa S, care, la un pret de circa 1 milion de dolari, va deveni cel mai scump sedan din lume, devansand Rolls-Royce, relateaza Bloomberg.

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman, cel mai scump sedan din lume

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman clasa S. La un pret de circa 1 milion de dolari, autoturismul va deveni cel mai scump sedan din lume, devansand Rolls-Royce, noteaza Bloomberg. Modelul, cu.

Aceasta este cea mai buna tara din lume. Romania ocupa abia pozitia 65 in clasament

Organizatia Natiunilor Unite, alaturi de Banca Mondiala si alte organizatii internationale au realizat un clasament al celor mai bune tari din lume, luandu-se in considerare mai multi indici, printre care:.

FOTO Top 10 cele mai frumoase piscine din lume

Cu ocazia sezonului estival, site-ul Pulptastic a alcatuit un top al celor mai frumoase si ademenitoare piscine din lume.

Cele mai vechi fecale din lume releva un adevar stiintific: omul din Neanderthal nu manca doar carne

Cercetatorii au studiat cele mai vechi materii fecale umane si au descoperit ca oamenii din Neanderthal mancau si plante.

Companii cu cele mai vechi logouri din lume

De-a lungul timpului, la fel cum intreprinderile si consumatorii s-au schimbat, logourile celor mai mari companii au fost de asemenea schimbate radical. Totusi, unele au avut o putere de rezistenta incredibila si au durat timp de decenii sau chiar sute de ani.

FOTO Cele mai bune 100 de filme din istoria cinematografiei

Este gresit sa se mai faca inca o lista in care sa se desemneze cel mai bun film al tuturor timpurilor? Jurnalistii de la The Hollywood Reporter au apreciat ca nu ar fi o greseala. La urma urmei, exista si alte liste. Multe altele. Atat de multe liste incat nu pot fi listate impreuna. Numai ca topul intocmit de aceasta publicatie este primul care supune aceasta problema unor oameni din interiorul industriei cinematografiei.

Irlanda este cea mai 'buna' tara din lume: a contribuit cel mai mult la dezvoltarea planetei

Irlanda este cea mai buna tara din lume pentru ca a avut cea mai mare contributie la dezvoltarea planetei si a umanitatii, potrivit unui nou studiu, scrie The Independent .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )