Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTOGALERIE Cum arata spitalul modular construit din donatiile a 250.000 de romani si uitat de autoritati la numaratoarea pentru COVID. Multi cred ca e un spital din containere si arata ca pe santier. Nu. Arata exact ca o Terapie Intensiva. De fapt mult

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Cum arata spitalul modular construit din donatiile a 250.000 de romani si uitat de autoritati la numaratoarea pentru COVID. Multi cred ca e un spital din containere si arata ca pe santier. Nu. Arata exact ca o Terapie Intensiva. De fapt mult

Gaze medicale, instalatie de filtrarea a aerului, statie de clorinare a apei, instalatie de sterilizare a instrumentarului medical, laborator, rampe medicale mobile, paturi, noptiere, trolere medicale, instalatie de apelare a asistentelor, control acces si detectoare de incendiu, infuzoare si perfuzoare, barbotoare si multe alte lucruri. Sunt dotarile spitalului modular de Terapie Intensiva pentru COVID, cel mai modern de acest fel din Romania, construit de Asociatia Daruieste Viata in curtea spitalului Elias din Bucuresti din donatiile a 250 de mii de romani. Kafka si paturile ATI COVID: in timp ce Raed Arafat se plange ca in Bucuresti nu mai sunt locuri, spitalul modular construit de Daruieste Viata e gata de o luna. Nu a putut fi folosit din cauza ca spitalul Elias, in curtea caruia se afla, nu a cerut aviz. continuă pe Hotnews

Kafka si paturile de Terapie Intensiva COVID: in timp ce Raed Arafat se plange ca in Bucuresti nu mai sunt locuri, spitalul modular construit de Daruieste Viata e gata de o luna. Nu a putut fi folosit din cauza ca spitalul Elias, in curtea caruia se afla

M-ati sunat sa ma trageti la raspundere? Va rog sa ma lasati sa lucrez, nu am timp, a fost reactia managerului Spitalului Elias, Mugur Ardelean, in momentul in care l-am sunat sa il intrebam cum explica faptul ca unitatea medicala pe care o conduce a cerut doar aviz de spital de triaj pentru un spital modular cu 38 de paturi de terapie intensiva pentru pacienti COVID in stare critica. Spitalul modular construit de Asociatia Daruieste Viata din donatii, cel mai modern de acest fel din tara, este gata de o luna. in timp ce Raed Arafat se plange la tv ca in spitalele din Bucuresti nu mai sunt locuri in sectiile ATI pentru COVID, spitalul modular zace nefolosit. Cauza: spitalul Elias, in curtea caruia a fost construit, nu a cerut Ministerului Sanatatii si DSP aviz pentru spital COVID de terapie intensiva, ci doar pentru spital de triaj, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, pentru HotNews. ro.

Orban anunta ca spitalul modular construit de Asociatia Daruieste Viata ar putea primi pacienti de marti dimineata

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata ca spitalul modular construit de asociatia Daruieste Viata in curtea Spitalului Elias ar putea primi pacienti incepand de marti dimineata.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, la Spitalul modular pentru pacientii cu COVID-19, ridicat in curtea Spitalului Elias: Speram ca, de marti dimineata, sa poata primi pacienti care necesita internarea la ATI (FOTO, VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata, in cadrul unei vizite la Spitalul Modular pentru pacientii cu COVID-19, construit in curtea Spitalului Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti, ca dincolo de.

Firea anunta deschiderea spitalului modular construit in curtea Victor Babes. PMB suplimenteaza paturile ATI pentru pacientii COVID-19

Primaria Capitalei a anuntat, luni seara, ca primarul general Gabriela Firea a dispus deschiderea spitalului modular construit in curtea Spitalului Victor Babes. in prima faza vor fi disponibile 100 din cele 500 de paturi. De asemenea, Primaria Capitalei suplimenteaza si paturile de ATI pentru pacientii COVID-19, la spitalele din subordine.

VIDEO Orban: Speram ca spitalul modular de la Elias sa poata primi pacienti Covid de marti

Premierul Ludovic Orban a anuntat sambata ca spera ca de marti spitalul modular realizat de Asociatia Daruieste Viata din donatii si sponsorizari in curtea spitalului Elias sa poata primi pacienti de marti. Asta dupa ce HotNews a scris ca in timp ce Raed Arafat se plange ca in Bucuresti nu mai sunt locuri, spitalul modular e gata de o luna.

Va fi deschis spitalul modular ridicat de Primaria Capitalei in zona Pipera, pentru pacientii cu forme usoare de COVID-19

Spitalul modular ridicat in urma cu doua luni de Primaria Capitalei pe amplasamentul viitorului Spital Metropolitan din zona Pipera va fi deschis, iar in prima faza vor fi disponibile 100 din cele 500 de paturi, a anuntat luni seara Gabriela Firea. Ea a mai spus ca va creste si capacitatea paturilor ATI in spitalele administrate de municipalitate.

Medicul Virgil Musta: La Spitalul Victor Babes din Timisoara nu mai avem locuri deloc pentru pacientii cu COVID-19

Virgil Musta, seful sectiei de boli infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a anuntat ca in unitatea medicala la care lucreaza nu mai sunt locuri deloc pentru pacientii cu coronavirus.

Virgil Musta anunta ca Spitalul Victor Babes din Timisoara nu mai are locuri pentru pacientii COVID: O parte dintre concetateni nu repecta nicio regula, dand crezare fake news-urilor si teoriilor conspiratiei

Spitalul Victor Babes din Timisoara, unitate medicala dedicata tratarii bolnavilor de COVID-19, nu mai are locuri libere pentru pacientii infectati cu virusul SARS-CoV-2, anunta vineri medicul Virgil Musta, sef de sectie la acest spital. Toate acestea se datoreaza si faptului ca o parte dintre concetateni nu repecta nicio regula, dand crezare fake news-urilor, teoriilor conspiratiei sau falselor indemnuri la libertate, afirma Virgil Musta. Medicul subliniaza ca fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata si sanatatea lui, pana in punctul in care pui in pericol sanatatea celorlalti.

Gabriela Firea activeaza de urgenta spitalul modular infiintat. Anuntul primarului general al Capitalei

Gabriela Firea a decis activarea, in regim de urgenta, a spitalului modular - sectie externa a spitalului Victor Babes - construit in urma cu doua luni de Compania Municipala de Consolidari a Primariei Capitalei, avand in vedere evolutia pandemiei de Covid-19.

Dr. Virgil Musta: La Spitalul V. Babes din Timisoara nu mai avem locuri pentru bolnavii COVID

Medicul Virgil Musta, care a vindecat multi bolnavi de COVID, anunta ca zona pentru pacientii cu coronavirus de la Spitalul Victor Babes din Timisoara a devenit neincapatoare, in conditiile in care cazurile au crescut alarmant.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )