Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicul Virgil Musta: La Spitalul Victor Babes din Timisoara nu mai avem locuri deloc pentru pacientii cu COVID-19

Antena3 Antena3,
Medicul Virgil Musta: La Spitalul Victor Babes din Timisoara nu mai avem locuri deloc pentru pacientii cu COVID-19

Virgil Musta, seful sectiei de boli infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a anuntat ca in unitatea medicala la care lucreaza nu mai sunt locuri deloc pentru pacientii cu coronavirus. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Virgil Musta: Spitalul Victor Babes din Timisoara a ajuns in situatia dificila de a nu mai avea loc pentru pacientii infectati cu SARS-CoV-2 (VIDEO)

Virgil Musta, seful Sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a declarat ca unitatea medicala a ajuns in situatia de a nu mai avea loc pentru pacientii infectati cu noul.

Virgil Musta anunta ca Spitalul Victor Babes din Timisoara nu mai are locuri pentru pacientii COVID: O parte dintre concetateni nu repecta nicio regula, dand crezare fake news-urilor si teoriilor conspiratiei

Spitalul Victor Babes din Timisoara, unitate medicala dedicata tratarii bolnavilor de COVID-19, nu mai are locuri libere pentru pacientii infectati cu virusul SARS-CoV-2, anunta vineri medicul Virgil Musta, sef de sectie la acest spital. Toate acestea se datoreaza si faptului ca o parte dintre concetateni nu repecta nicio regula, dand crezare fake news-urilor, teoriilor conspiratiei sau falselor indemnuri la libertate, afirma Virgil Musta. Medicul subliniaza ca fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata si sanatatea lui, pana in punctul in care pui in pericol sanatatea celorlalti.

Dr. Virgil Musta: La Spitalul V. Babes din Timisoara nu mai avem locuri pentru bolnavii COVID

Medicul Virgil Musta, care a vindecat multi bolnavi de COVID, anunta ca zona pentru pacientii cu coronavirus de la Spitalul Victor Babes din Timisoara a devenit neincapatoare, in conditiile in care cazurile au crescut alarmant.

Medicul Virgil Musta: O parte dintre concetateni nu repecta nicio regula, dand crezare fake news-urilor sau teoriilor conspiratiei

Doctorul Virgil Musta, sef de sectie la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, vine cu explicatii necesare pentru o intelegere corecta a situatiei actuale,in care numarul cazurilor de infectie cu Covid 19 a crescut alarmant.

Schimb dur de replici intre Monica Pop si Virgil Musta! Asta este o incitare a pacientilor...

Virgil Musta, seful sectiei de boli infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a anuntat ca in unitatea medicala la care lucreaza nu mai sunt locuri deloc pentru pacientii cu coronavirus.

CORONAVIRUS |Timisoara: A treia unitate mobila de terapie intensiva, instalata la Spitalul Victor Babes

Sambata a fost instalata la Timisoara, in curtea Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Dr. Victor Babes, a treia unitate mobila de terapie intensiva, in urma cresterii alarmante a .

Medic din Timisoara, mesaj ferm pentru cei care nu cred in virus: ii rugam sa vina la noi in spital, sa le aratam mortii

Cristian Oancea, manageruluiSpitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, este revoltat de teoriile care circula in ultima perioada ca virusul, care a ucis pana acum1. 988 de.

Pacientul din Timisoara care a refuzat tratamentul cu Remdesivir, pe motiv ca nu le permite medicilor sa faca experimente pe el, a murit

Barbatul de 50 de ani care a refuzat tratamentul prescris de medicii de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara a murit.

Coronavirus: Un barbat bolnav de Covid a murit in spital la Timisoara dupa ce a refuzat tratamentul cu Remdesivir

Un barbat de 50 de ani care a spus ca nu vrea ca medicii sa faca experimente pe el cu antiviralul Remdesivir a murit sambata dupa-amiaza in Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. Era in stare foarte grava de trei zile, relateaza Tion.

Bianca Dragusanu are o sosie. O femeie din Timisoara si-a facut mai multe operatii estetice pentru a arata precum vedeta (GALERIE FOTO)

Bianca Dragusanu este admirata de foarte multe tinere. Ba chiar, unele ar face orice ca sa arate ca ea. Acesta este si cazul unei femei din Timisoara, ale carei operatii estetice au facut-o sa semene izbitor de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )