Libnet.ro
UNICEF

16:16

FOTOGALERIE Imaginea zilei la Australian Open: Cum arata palma stanga a lui Rafael Nadal

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Imaginea zilei la Australian Open: Cum arata palma stanga a lui Rafael Nadal

Rafael Nadal a avut nevoie de ingrijiri pe durata partidei cu Grigor Dimitrov sferturi, Australian Open) din cauza ranilor pe care le are in palma stanga. Efortul mare depus a lasat urme adanci. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu rana lui Nadal. continuă pe Hotnews

Pretul unei semifinale la Australian Open. Cum arata palma stanga a lui Rafael Nadal

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele Australian Open, dupa ce l-a invins pe bulgarul Grigor Dimitrov. Spaniolul s-a impus cu scorul de 3-6, 7-6 7/3), 7-6 9/7), 6-2.

Rafel Nadal il va intalni pe Roger Federer in semifinalele Australian Open. Pretul performantei platit de spaniol

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele Australian Open, dupa ce l-a invins pe bulgarul Grigor Dimitrov, cu scorul de 3-6, 7-6 7/3), 7-6 9/7), 6-2. Elvetianul Roger Federer a avut parte de un meci dificil cu britanicul Andy Murray, pe care l-a invins cu 6-3, 6-4, 6-7 6/8), 6-3 .

Australian Open: Inca o surpriza - Eugenie Bouchard, in semifinale dupa ce a invins-o pe Ana Ivanovic

Eugenie Bouchard favorita 30) a oferit surpriza zilei la Australian Open, sportiva din Canada trecand de Ana Ivanovic, scor 5-7, 7-5, 6-2. In urma acestei victorii, Bouchard s-a calificat in semifinalele competitiei.

Australian Open: Rafael Nadal, in sferturi

Rafael Nadal s-a calificat in sferturile turneului de la Australian Open, dupa ce l-a invins pe japonezul Kei Nishikori. A fost 7-63) 7-5 7-63) pentru liderul mondial. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din turneul masculin.

Tabolu semifinale Australian Open

Apasati aici pentru a vedea tabolul final al semifinalelor Australian Open, atat la masculin, cat si la feminin. Acolo sunt si rezultatele complete din sferturile de finala, dar si programul semifinalelor, care incep de joi dimineata.

Horia Tecau, ultimul roman ramas la Australian Open

Chiar daca Simona Halep a parasit turneul de la Australian Open in faza sferturilor de finala a concursului de simplu, Romania mai este reprezentata de Horia Tecau.

Federer merge in semifinale la Australian Open

Roger Federer a scapat printre degete o calificare in trei seturi in semifinalele de la Australian Open, contra lui Andy Murray. Britanicul a scapat de patru mingi de meci si a dus partida in setul al patrulea.

LIVE Federer - Murray la Australian Open, elvetianul scapa 4 mingi de meci!

Roger Federer a scapat printre degete o calificare in trei seturi in semifinalele de la Australian Open, contra lui Andy Murray. Britanicul a scapat de patru mingi de meci si a dus partida in setul al patrulea.

Simona Halep invinsa in sferturi la Australian Open

O singura ora a durat meciul sustinut de Simona Halep, miercuri, in sferturi de finala la Australian Open. Favorita pe hartie in fata slovacei Dominika Cibulkova, Halep nu a reusit sa-si impuna jocul niciun moment si a fost condusa in permanenta.

Cel mai prost imbracat jucator de la Australian Open merge in semifinale

Cehul Tomas Berdych, cel mai prost imbracat jucator de la Australian Open, nu este tras in jos de hainele alese inadecvat si imbinate neinspirat de HM. El s-a calificat marti dimineata in prima semifinala a carierei de la Melbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )