Libnet.ro
UNICEF

10:30

FOTOGALERIE Ipostaze inedite cu Regele Mihai si familia sa: fotografii de arhiva

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Ipostaze inedite cu Regele Mihai si familia sa: fotografii de arhiva

Regele Mihai si Regina Ana au trait o exceptionala poveste de dragoste. Regina Ana i-a fost alaturi si in exilul dureros, iar imagini din arhiva Casei Regala arata afectiunea evidenta dintre cei doi fie ca se aflau in Elvetia, in Marea Britanie sau reveniti acasa, in Romania, dupa caderea comunismului. continuă pe Hotnews

REGELE MIHAI a murit! Fotografii de colectie cu Majestatea Sa de-a lungul timpului

Regele Mihai a murit. Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei s-a nascut la 25 octombrie 1921, la Sinaia. Este fiul legitim al Regelui Carol al II-lea si al Reginei-mama Elena. Prima domnie a MS Regelui Mihai I a inceput in 1927,.

EXCLUSIV Cu Regele in patru timpi. Momente inedite cu Regele Mihai relatate de Emil Hurezeanu, singurul jurnalist care l-a insotit in Romania in cele doua vizite din anii 90

Ultimii doi ani , primii doi ani. Inainte si dupa Revolutie. Este perioada mea de intilniri cu Regele in imprejurari neobisnuite si, pentru mine, tulburatoare, neasteptate si nerepetate. Am incercat sa adun insemnarile acelor vremuri, mi-am reluat , sub ochelarii cu dioptrii marite , dupa un sfert de secol, amintirile si chiar textele mai vechi in care, de-a lungul anilor am mai vorbit sau scris despre aceste intimplari.

Emotionant. Ultima fotografie cu Regele Mihai

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. Ultimele fotografii cu Regele Mihai au fost.

ULTIMA FOTOGRAFIE cu Regele Mihai! S-a aflat MOTIVUL pentru care NU vor mai aparea alte imagini cu Regele (FOTO)

Regele Mihai a murit, marti, la ora 13. Ultimele fotografii cu Regele Mihai au fost facute publice de Casa Regala in ianuarie 2016, cu doua luni inainte de anuntul privind boala sa grava si retragerea.

REGELE MIHAI A MURIT! Interviul-film Nimic fara Dumnezeu, realizat cu familia regala

REGELE MIHAI A MURIT! Interviul-film Nimic fara Dumnezeu, realizat cu familia regala.

REGELE MIHAI A MURIT. Principele Nicolae va merge la inmormantarea bunicului sau, chiar daca nu va fi primit de Familia Regala

Fostul principe Nicolae va merge la inmormantarea Regelui Mihai, sustine avocatului acestuia. A confirmat ca va veni la.

REGELE MIHAI A MURIT! ROMANIA, iN DOLIU!

Regele Mihai a murit, la 96 de ani, a anuntat marti Familia Regala a Romaniei. Majestatea Sa s-a stins din viata marti, la ora 13, ora Romaniei, alaturi fiindu-i pana in ultima clipa.

A murit Regele Mihai, ultimul monarh al romanilor. Cele mai importante momente din viata Majestatii Sale

Regele Mihai I a murit la varsta de 96 de ani, la resedinta din Elvetia, a anuntat, marti, Familia Regala. Majestatea sa era ultimul sef de stat din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial care se mai afla in viata.

Regele Mihai a incetat din viata

ACTUALIZARE 15:46 Dacian Ciolos: Regele Mihai I va ramane in memoria mea, ca, probabil, a majoritatii romanilor, un simbol al demnitatii, nobletii si echilibrului Regele Mihai I va ramane in memoria mea, ca, probabil, a majoritatii romanilor, un simbol al demnitatii, nobletii si echilibrului, prin modul in care si-a impletit destinul cu evolutia Romaniei moderne, a scris astazi Dancian Ciolos pe pagina sa de Facebook. *ACTUALIZARE 15:46 USR: Regele Mihai I va ramane in istoria Romaniei ca un simbol al luptei pentru libertate si pentru democratie *ACTUALIZARE 15:32 Istoricul Ioan Aurel Pop: Regele Mihai a reprezentat efectiv o forta morala pentru poporul roman *ACTUALIZARE 15:25 Partidul Social Democrat transmite condoleante Familiei Regale dupa moartea Regelui Mihai, aratand ca viata fostului suveran a stat sub semnul dragostei fata de patria pe care nu a parasit-o cu adevarat nici atunci cand istoria a decis altfel, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. *ACTUALIZARE 15:22 Primarul Capitalei va propune Consiliului General ca Piata Victoriei sa poarte numele Regelui Mihai *ACTUALIZARE 15:17 Tariceanu: Ziua de astazi este una trista pentru poporul roman *ACTUALIZARE 15:10 Orban: Am primit cu durere in suflet vestea ca Majestatea Sa nu mai este printre noi, se inchide o pagina de istorie *ACTUALIZARE 15:13 Presedintele Iohannis a postat si pe pagina sa de Facebook un mesaj de condoleante *ACTUALIZARE 15:06 Dragnea: Sunt profund intristat de vestea mortii Regelui Mihai *ACTUALIZARE 15:02 Tudose: Regele Mihai a fost un model de moralitate si demnitate pentru romani *ACTUALIZARE 14:55 Ponta: Regele Mihai a fost o personalitate care a marcat istoria tarii noastre aproape un secol *ACTUALIZARE 14:50 Iohannis: Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale tarii noastre -------- Regele Mihai a incetat din viata astazi, la ora 13. 00, ora Romaniei, la resedinta privata din Elvetia, a anuntat Casa Regala.

REGELE MIHAI A MURIT! Interviu document cu Regele Mihai I, realizat in 1994

REGELE MIHAI A MURIT! Interviu document cu Regele Mihai I, realizat in 1994.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2698 seconds )