Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTOGALERIE Salonul Auto de la Geneva in imagini. Toate noutatile care conteaza

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Salonul Auto de la Geneva in imagini. Toate noutatile care conteaza

Salonul Auto de la Geneva 5-15 martie), ajuns la a 85-a editie, marcheaza reintoarcerea la putere a masinilor cu motoare cu ardere interna, acum, dupa ce valul de entuziasm pentru energiile alternative s-a mai temperat. Avem noi modele importante, cum ar fi Renault Kadjar, Opel Karl, Mazda CX-3, Toyota Avensis si BMW Seria 2 Grand Tourer, dar si concepte: Nissan Sway, Bentley EXP 10 Speed 6, Audi prologue Avant, SEAT 20V20 si Volkswagen Passat Sport Coupe GTE. Toate acestea, plus multe altele, mai jos, in ordine alfabetica. continuă pe Hotnews

UPDATE FOTOGALERIE Salonul Auto de la Geneva in imagini. Toate noutatile care conteaza

Salonul Auto de la Geneva 5-15 martie), ajuns la a 85-a editie, marcheaza reintoarcerea la putere a masinilor cu motoare cu ardere interna, acum, dupa ce valul de entuziasm pentru energiile alternative s-a mai temperat. Avem noi modele importante, cum ar fi Renault Kadjar, Opel Karl, Mazda CX-3, Toyota Avensis si BMW Seria 2 Grand Tourer, dar si concepte: Nissan Sway, Bentley EXP 10 Speed 6, Audi prologue Avant, SEAT 20V20 si Volkswagen Passat Sport Coupe GTE. Toate acestea, plus multe altele, mai jos, in ordine alfabetica.

FOTOGALERIE Renault a lansat la Geneva SUV-ul Kadjar, model care a fost desenat de un roman

Renault a lansat la Salonul Auto de la Geneva 5-15 martie) SUV-ul compact Kadjar, model de la care marca are asteptari foarte mari. Multe dintre elementele de design ale Kadjar au fost create la Bucuresti, iar schita castigatoare pentru noul design i-a apartinut unui roman: Victor Sfiazof. Masina va fi lansata la vara in Romania.

Renault a lansat SUV-ul compact Kadjar, la Salonul Auto de la Geneva. Designul masinii, realizat de un roman

Renault a lansat la Salonul Auto de la Geneva SUV-ul compact Kadjar, iar designul ii apartine romanului Victor Sfiazof, care lucreaza din 2008 la Renault. Modelul va fi vandut initial in Europa din vara, dupa.

Hyundai la Salonul Auto de la Geneva 2015

Hyundai Motor dezvaluie in premiera mondiala noile modele Tucson si ix20, in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2015. Cu aceasta ocazie isi vor face debutul oficial si Hyundai i20 Coupe, i30 si i40. Printre noile tehnologii Hyundai expuse la Geneva, se numara cele doua modele concept Tucson Fuel Efficiency: 48V Hybrid si o versiune Plug-in-Hybrid, precum si viitorul concept connectivity cockpit.

Volkswagen Passat, declarata Masina Anului 2015, la Salonul Auto de la Geneva (VIDEO)

Volkswagen Passat B8 a fost numita masina anului 2015, de catre juriul COTY, la Salonul Auto de la Geneva 5-15 martie). Autoturismul a obtinut un total de 340 puncte, informeaza caroftheyear. org. Juriul COTY a.

GALERIE FOTO. SUV-urile, vedetele Salonului Auto Geneva 2015

Salonul Auto Geneva 2015 este deschis pentru public in perioada 5-15 martie 2015, iar zilele de 3 si 4 martie sunt dedicate presei . Situat in complexul expozitional Palexpo din Geneva, este cel mai mare si mai important salon auto din Europa.

Supermasini la Salonul Auto de la Geneva. 131 de automobile, prezentate in premiera mondiala

Mai este doar o zi pana la deschiderea oficiala a Salonului Auto de la Geneva, cel mai important din Europa, insa jurnalistii mai norocosi au beneficiat deja de un tur al expozitiei. in total, vor fi prezentate .

ZECE lansari auto in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva 2015

Salonul Auto de la Geneva 2015 , deschis publicului intre 5 si 15 martie, are anul acesta foarte putine lansari auto in premiera mondiala, iar majoritatea sunt versiuni de performanta ale unor modele existente deja in showroom-uri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )