Libnet.ro
UNICEF

12:45

FOTOGALERIE SEAT Arona devine cel mai mic SUV spaniol, rival pentru Renault Captur si Nissan Juke

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE SEAT Arona devine cel mai mic SUV spaniol, rival pentru Renault Captur si Nissan Juke

Marca spaniola SEAT a prezentat SUV-ul de oras Arona, pozitionat sub Ateca si construit pe baza celei mai reduse declinari a platformei modulare MQB, denumita MQB A0. SEAT Arona vine pe piata pana la final de 2017 ca rival pentru modele precum Renault Captur si Nissan Juke, dar si Ford EcoSport asadar un segment al SUV-urilor de clasa B tot mai aglomerat. Simplu spus, SEAT Arona este un fel de SEAT Ibiza in haine de SUV. continuă pe Hotnews

Veranda Mall a inaugurat primul VR Cinema din Romania: cel mai nou spatiu de entertainment al viitorului si primul de profil din tara noastra a necesitat investitii de 200.000 de euro

Veranda Mall, unul dintre cele mai noi centre comerciale de proximitate din Romania, situat in zona comerciala Obor din Capitala, a inaugurat primul VR Cinema cinematograf cu proiectii de realitate virtuala n. red. ), cel mai nou concept de.

BERD investeste 50 mil. euro in obligatiuni emise de Globalworth: ce planuri are cel mai mare proprietar si dezvoltator de proiecte imobiliare din Romania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a investit 50 milioane de euro intr-o emisiune de obligatiuni in valoare de 550 milioane de euro lansata de Globalworth Real Estate Investments, cel mai mare proprietar si dezvoltator imobiliar.

Samsung va depasi Intel in premiera si va deveni cel mai mare producator de procesoare

Samsung Electronics va deveni in acest trimestru cel mai mare producator mondial de procesoare, cu vanzari de peste 15 miliarde dolari in trei luni. Intel este locul intai din 1993 cand s-a lansat Pentium, dar compania a pierdut teren pentru ca nu a devenit la fel de puternica in domeniul procesoarelor pentru smartphone-uri si tablete.

Retetele Patriziei! Cel mai delicios aperitiv: salata cu baby hering la gratar de la Negro 2000.

Patrizia Paglieri recomanda in fiecare saptamana o reteta gustoasa, usor de realizat si sanatoasa cu produse de la Negro 2000. Pentru aceasta saptamana, Patrizia ne invata cum sa pregatim un aperitiv cu hering la gratar de la Negro 2000.

Presedintele ANRE: Am negociat cu un singur furnizor sa-mi livreze energie si gaze pentru un pret mai mic

Consumatorii trebuie sa negocieze cu furnizorii de utilitati, in special cu cei care ofera mai multe servicii la pachet, pentru a obtine preturi mai bune la energie electrica si gaze naturale, a declarat, marti, Niculae Havrilet, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), intr-o discutie pe tema scumpirii energiei de la 1 iulie cu 8% in medie, la nivel national, potrivit Agerpres.

Impact, cel mai bun plasament din BET-XT

Cu o apreciere de 6,3% in perioada 15-22 iunie, raportata la moneda euro, actiunile companiei ce activeaza in domeniul dezvoltarii si promovarii imobiliarelor Impact Developer and Contractor IMP) au reprezentat titlurile cu cea mai mare rentabilitate din cadrul indicelui BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Autoturismele unicat ale Romaniei. Automobilul Ego 4/14 din colectia Muzeului din Tecuci, cel mai vechi aflat in circulatie

La Concursul de Eleganta de la Sinaia din acest an, juriul competitiei a acordat unui automobil marca Ego 4/14, fabricat la Berlin in 1924 si aflat in patrimoniul Muzeului de Istorie din Tecuci, Premiul pentru cea mai veche masina istorica aflata in circulatie si Premiul al treilea la Sectiunea Antebelice Cabriolet.

Simona Halep este inca afectata de finala pierduta la Roland Garros: Gandul care ma apasa cel mai mult este ca la set si 3-0 puteam sa iau game-ul acela

Simona Halep se simte inca afectata de ratarea trofeului la Roland Garros, in urma finalei pierdute in fata sportivei letone Jelena Ostapenko. Inaintea meciului din turul doi de la Eastborune, ea le-a spus jurnalistilor ca o omoara gandul ca nu a avut mai mult curaj sa atace la mingile de break avute in setul al doilea, la scorul de 3-0 pentru ea.

Sefu-i sef: iata cum te asiguri ca pui in fruntea companiei cel mai bun om

O recrutarea defectuoasa poate avea efecte negative importante intr-un business, indiferent de functia despre care este vorba. Insa, cand in joc este o functie de conducere sau chiar cea mai importanta pozitie din companie, organizatiile vor din ce in.

Mihai Tudose, cel mai recent nume vehiculat ca propunere de premier din partea PSD-ALDE

Mihai Tudose, vicepresedinte al PSD, este cel favorit sa fie propus pentru functia de prim-ministru de catre coalitia PSD-ALDE, au informat pentru HotNews. ro surse din randul social-democratilor. Acesta se adauga numelor vehiculate in ultimele zile ca ar putea fi propuneri de premier: Carmen Dan, Mihai Fifor si Viorica Dancila. Cine este Mihai Tudose, ministru al Economiei: Acuzat ca si-a plagiat doctoratul obtinut la Academia Nationala de Informatii, sub indrumarea lui Gabriel Oprea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )