Libnet.ro
UNICEF

09:45

Simona Halep este inca afectata de finala pierduta la Roland Garros: Gandul care ma apasa cel mai mult este ca la set si 3-0 puteam sa iau game-ul acela

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep este inca afectata de finala pierduta la Roland Garros: Gandul care ma apasa cel mai mult este ca la set si 3-0 puteam sa iau game-ul acela

Simona Halep se simte inca afectata de ratarea trofeului la Roland Garros, in urma finalei pierdute in fata sportivei letone Jelena Ostapenko. Inaintea meciului din turul doi de la Eastborune, ea le-a spus jurnalistilor ca o omoara gandul ca nu a avut mai mult curaj sa atace la mingile de break avute in setul al doilea, la scorul de 3-0 pentru ea. continuă pe Hotnews

Probleme pentru Simona Halep la Eastbourne. Ce se intampla in aceste momente cu meciul romancei

Probleme la Eastbourne, acolo unde meciul Simonei Halep a fost intrerupt de ploaie, potrivit DigiSport. Romanca joaca cu Ying-Ying Duan, fiind prima sa aparitie dupa finala pierduta la Roland.

LIVE Simona Halep in turul 2 la Eastbourne (13:00)

Simona Halep sustine, marti incepand cu ora 13:00, primul meci dupa finala pierduta la Roland Garros impotriva unei chinezoaice in turul secund la Eastbourne, turneu pe iarba pregatitor pentru Wimbledon.

LIVE Simona Halep in turul 2 la Eastbourne. Meciul reprogramat miercuri din cauza ploii (13:00)

Simona Halep ar fi trebuit sa sustina, marti incepand cu ora 13:00, primul meci dupa finala pierduta la Roland Garros impotriva unei chinezoaice in turul secund la Eastbourne, turneu pe iarba pregatitor pentru Wimbledon. Partida a fost suspendata din cauza ploii dupa numai trei game-uri si exista sanse ca meciul sa fie reprogramat pentru ziua de miercuri.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul doi

Simona Halep se mentine pe locul doi, cu 6. 850 de puncte, in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni. Lider este in continuare Angelique Kerber Germania, 6. 965 puncte), iar podiumul este completat de Karolina Pliskova Cehia, 6. 386 puncte).

WTA Eastbourne: Simona Halep, Monica Niculescu si Sorana Cirstea vor evolua marti

Simona Halep, Monica Niculescu si Sorana Cirstea vor juca marti in turul al doilea din cadrul turneului de categorie Premier de la Eastbourne pe iarba). Meciul dintre Simona Halep si Ying-Ying Duan va fi primul de pe terenul 1 si va incepe la ora 13. 00 ora Romaniei).

WTA Eastbourne: Simona Halep vs Ying-Ying Duan 1-2/ Partida a fost amanata pentru miercuri

Organizatorii turneului de categorie Premier de la Eastbourne au anuntat ca toate meciurile de marti vor fi reprogramate pentru miercuri, din cauza vremii nefavorabile. Partida dintre Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, si Ying-Ying Duan locul 64 WTA) a fost intrerupta in primul set, la scorul de 2-1 pentru jucatoarea din China.

Asa am trait Simona Halep in turul 2 la Eastbourne

Simona Halep a revenit pe teren, miercuri, pentru continuarea partidei cu Ying-Ying Duan din China, meci din turul 2 al turneului de la Eastbourne.

Simona Halep revine in scena. Cand va fi primul meci in turneul de la Eastbourne

Simona Halep va juca direct in turul al doilea al turneului de la Eastbournesi o va intalni pe chinezoaica Yiang Duan, potrivit adevarul. ro. Meciul Simonei va fi primul pe terenul principal,.

Simona Halep revine in scena. S-a stabilit ora primului meci al jucatoarei noastre de la turneul de la Eastbourne

Simona Halep va juca direct in turul al doilea al turneului de la Eastbourne, ea urmand sa o intalneasca pe chinezoaica Yiang Duan.

Adversara surpriza pentru Simona Halep la Eastbourne

Simona Halep, cap de serie numarul 2 la turneul de la Eastbourne, si-a aflat, luni dupa-amiaza, adversara pe care o va intalni in turul secund.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )