Libnet.ro
UNICEF

20:15

FOTOGALERIE Slatina - ultimele pregatiri pentru amplasarea celui mai mare drapel din Romania

Adevărul Adevărul,
FOTOGALERIE Slatina - ultimele pregatiri pentru amplasarea celui mai mare drapel din Romania

La Slatina continua pregatirile pentru marele moment al zilei de sambata 1 Decembrie, cand, cu prilejul sarbatoririi Zilei Nationale, autoritatile locale vor inaugura cel mai mare drapel din Romania. Ridicat pe Dealul Gradiste, un simbol al orasului, drapelul va intregi imaginea de ansamblu a zonei, unde se mai afla Castelul de Apa si Casa Casatoriilor. Drapelul va putea fi vazut de la o distanta de zeci de kilometri, mai ales ca este dotat cu instalatie de iluminat nocturn. continuă pe Adevărul

Galerie foto spectaculoasa cu eruptia celui mai activ vulcan de pe Terra. Lava a ajuns in Ocean

Imagini spectaculoase in Hawaii, unde vulcanul Kilauea a continuat sa erupa pentru a patra zi consecutiv, iar lava a ajuns pana in apele oceanului Pacific. Evenimentul a fost surprins de cativa liceeni, ce.

VIDEO ELI Romania Cum va arata cladirea celui mai puternic laser din lume / Nicolae Zamfir, managerul proiectului: Toate aplicatiile proiectului vor fi civile

Cel mai puternic laser din lume - ELI Romania - va duce la realizarea in jurul Bucurestiului a unui cluster stiintific de o amploare fara precedent pentru tara noastra, a declarat managerul proiectului, profesorul Nicolae Zamfir. Extreme Light Infrastructure - Nuclear Physics ELI-NP) va fi construit pe terenul Institutului National de Fizica si Inginerie Nucleara si nu va fi Razboiul Stelelor, aplicatiile vor fi toate civile, dar asta nu inseamna ca rezultatele noastre nu vor fi folosite si de cei care au studii in domeniul acesta, a afirmat Zamfir. In prezent se deruleaza procesul de licitatie publica a constructiei civile - constructia cladirii unde va fi laserul - iar termenul pentru depunerea ofertelor este 17 decembrie.

AFI Palace Cotroceni aniverseaza trei ani. Povestea celui mai de succes mall din Romania.

AFI Palace Cotroceni, centrul comercial cu cea mai mare investitie de pe piata locala, s-a impus in cei 3 ani de la infiintare ca cel mai mare si mai popular mall din Romania. In urma cu trei ani, in prima zi de functionare a mall-ului, 83. 000 de vizitatori au pasit pragul AFI Palace Cotroceni impresionati de dimensiunile si design-ul centrului comercial care astazi a devenit destinatia preferata de distractie si cumparaturi a bucurestenilor. AFI Palace Cotroceni a inregistrat de la an la an .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )