Libnet.ro
UNICEF

17:00

FOTOGALERIE Terenul 16, pamnt romnesc - Marius Copil, eliminat de la Roland Garros dupa ce a avut 2-0 la seturi (meci maraton de 3 ore si 41 de minute)

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Terenul 16, pamnt romnesc - Marius Copil, eliminat de la Roland Garros dupa ce a avut 2-0 la seturi (meci maraton de 3 ore si 41 de minute)

Micutul teren 16 din cadrul complexului de la Roland Garros a fost pret de trei ore si 41 de minute taram romanesc, singura tribuna existenta fiind ocupata intr-o proportie covarsitoare de compatrioti. Cu o sustinere importanta in multe momente aveai impresia ca se joaca in Cotroceni), Marius Copil a etalat un joc solid a variat perfect loviturile) si a devenit mare favorit la castigarea partidei 2-0 la seturi). Si-au facut insa aparitia oboseala, graba si erorile, iar minge cu minge Marco Cecchinato a pus stapanire pe disputa. A urmat o revenire a italianului, iar povestea meciului avea sa fie incheiata in mansa decisiva 2-6, 6-74), 7-5, 6-2, 10-8 pentru italian). continuă pe Hotnews

Mihaela Buzarnescu si Marius Copil urmeaza sa joace luni in primul tur la Roland Garros

Sportivii Mihaela Buzarnescu, locul 32 WTA, si Marius Copil, numarul 95 ATP, vor juca luni, in primul tur la Roland Garros, au anuntat organizatorii. Mihaela Buzarnescu se va confrunta cu jucatoarea.

Buzarnescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Copil, eliminat dupa un maraton

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu a obtinut, luni, calificarea in turul secund al turneului de la Roland Garros, a doua competitie de Mare Slem din calendar.

Victorie in doua seturi pentru Mihaela Buzarnescu la Roland Garros. Marius Copil a fost invins dupa un meci maraton

Mihaela Buzarnescu este in turul doi la Roland Garros, dupa ce a trecut in doua seturi de americanca Vania King, scor 6-3, 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )