Libnet.ro
UNICEF

01:05

Buzarnescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Copil, eliminat dupa un maraton

Online Sport Online Sport,
Buzarnescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Copil, eliminat dupa un maraton

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu a obtinut, luni, calificarea in turul secund al turneului de la Roland Garros, a doua competitie de Mare Slem din calendar. continuă pe Online Sport

Radu Albot a acces in turul doi la Roland Garros

Radu Albot a depasit, in premiera, o etapa la turneul de Mare Slem de la Roland Garros, transmite IPN. Tenismenul moldovean a pierdut primele doua seturi 4-6, 0-6 in fata francezului Gregoire Barrere, locul 196 mondial, dar apoi a revenit senzational.

Jelena Ostapenko (campioana en-titre), eliminata n turul nti la Roland Garros

In urma cu un an de zile Jelena Ostanko traia cel mai frumos moment al carierei cel putin de pana acum) pe Philippe Chatrier, acolo unde reusea sa revina in meciul cu Simona Halep si sa castige trofeul de la Roland Garros. Pentru letona participarea la editia din acest an a Grand Slam-ului de la Paris a insemnat disputarea unei singure partide: a fost eliminata in runda inaugurala de Kateryna Kozlova Ucraina, locul 66 WTA).

Revenire fantastica pentru Alexandra Dulgheru, care s-a calificat pe tabloul principal la Roland Garros. Romania incepe competitia cu 6 fete in prim-plan

Alexandra Dulgheru a devenit a sasea romanca ajunsa pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros 2018. Ea a fost autoarea unei reveniri de senzatie in meciul decisiv al calificarilor.

Victorie in doua seturi pentru Mihaela Buzarnescu la Roland Garros. Marius Copil a fost invins dupa un meci maraton

Mihaela Buzarnescu este in turul doi la Roland Garros, dupa ce a trecut in doua seturi de americanca Vania King, scor 6-3, 6-3.

Roland Garros: Mihaela Buzarnescu, calificare la pas n turul al doilea (6-3, 6-3 cu Vania King)

Aflata pentru prima oara pe tabloul principal la Roland Garros, Mihaela Buzarnescu 33 WTA) s-a calificat, luni, in runda a doua a celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, dupa o victorie clara contra americancei Vania King 1275 WTA), scor 6-3, 6-3.

Mihaela Buzarnescu si Marius Copil urmeaza sa joace luni in primul tur la Roland Garros

Sportivii Mihaela Buzarnescu, locul 32 WTA, si Marius Copil, numarul 95 ATP, vor juca luni, in primul tur la Roland Garros, au anuntat organizatorii. Mihaela Buzarnescu se va confrunta cu jucatoarea.

Roland Garros: Alexander Zverev, Grigor Dimitrov si David Goffin, calificati n turul al doilea

Alexander Zverev favorit 2), Grigor Dimitrov 4) si David Goffin 8) si-au respectat statutul de favoriti si au obtinut calificarea in runda a doua a turneului de la Roland Garros. Belgianul Goffin a avut o misiune dificila cu Robin Haase Olanda, 44 ATP), fiind nevoit sa revina de la 0-2 la seturi. S-au mai calificat in turul doi, printre altii, Pablo Carreno, Lucas Pouille sau Kei Nishikori. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate duminica pe tabloul de simplu masculin al Grand Slam-ului de la Paris.

Roland Garros: Buzarnescu, Dulgheru si Copil vor evolua luni - Programul complet al zilei

Mihaela Buzarnescu 32 WTA) si Marius Copil 95 ATP) vor debuta luni la turneul de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, potrivit programul anuntat de organizatori. Tot luni, meciul dintre Alexandra Dulgheru si Christina McHale se va relua de la scorul de 5-7, 7-65), dupa ce a fost intrerupt duminica din cauza intunericului.

Dulgheru trece de primul tur la Roland Garros. Un meci in doua zile

Alexandra Dulgheru, ultima dintre jucatoarele din Romania ajunse pe tabloul principal de la Roland Garros, s-a calificat, luni, in turul secund al intrecerii de simplu.

VIDEO Roland Garros: Elina Svitolina, n turul doi (7-5, 6-3 cu Ajla Tomljanovic) - Revenire superba dupa ce a fost condusa cu 5-1 n primul set

Elina Svitolina favorita numarul 4) nu a avut tocmai un start reusit la turneul de la Roland Garros, vazandu-se condusa in primul set cu 5-1 de catre Ajla Tomljanovic Australia, 68 WTA). Ucraineanca a avut insa o revenire incredibila, reusind nu mai putin de opt game-uri consecutive, impunandu-se in cele din urma cu 7-5, 6-3. Victoria ii asigura Elinei prezenta in turul al doilea la Grand Slam-ul de la Paris.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )