Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTOGigi Becali,in razboi cu toata lumea pentru banii din drepturile TV! Gestul teatral facut de patronul FCSB

Adevărul Adevărul,
FOTOGigi Becali,in razboi cu toata lumea pentru banii din drepturile TV! Gestul teatral facut de patronul FCSB

Finantatorul gruparii FCSB, Gigi Becali, este revoltat in privinta modificarilor pe care firma detinatoare a drepturilor TV in Liga 1, EAD. ro, vrea sa le implemeteze incepand cu noul sezon. continuă pe Adevărul

Orban, dezlantuit in dezaterea pe tema cresterii pensiilor si alocatiilor: Toata lumea va suferi daca se insista in aceasta aberatie populista

Premierul Ludovic Orban a anuntat marti ca va ataca la CCR votul pentru dublarea alocatiilor, pe motiv ca nu sunt prevazute sursele de finantare. Seful Guvernului spune ca toata lumea va suferi daca se insista in aceasta aberatie populista, referindu-se la cresterea pensiilor si dublarea alocatiilor pentru copii.

Ultima ora. Ludovic Orban, anunt acid despre majorarea pensiilor si dublarea alocatiilor: Toata lumea va suferi daca se insista

Premierul Orban a declarat in cursul zilei de marti ca va ataca la CCR votul cu privire la dublarea alocatiilor, avand in vedere faptul ca nu exista surse de finantare pentru majorarile in cauza. Acesta a revenit cu un nou atac la adresa PSD prin care il acuza ca baga Romania intr-un haos economic, aceasta .

Cum va cheltui Romania miliardele de euro pentru redresare din criza COVID-19: Irigatiile si tehnologia, printre prioritati

Irigatiile si tehnologia se numara printre prioritatile de investitii ale Romaniei din miliardele de euro alocate de Uniunea Europeana prin Mecanismul de redresare si rezilienta, noua sursa de bani europeni creata pentru iesirea din criza coronavirus COVID-19. Cat, cum si cand va investi Romania din acest mecanism?.

Pensii 2020. Surpriza pentru pensionarii din Romania, odata cu rectificarea indemnizatiilor

In ultima vreme polemicile, promisiunile populiste si dezbaterile pe marginea Legii Pensiilor au ajuns la apogeu. Guvernantii anunta majorari, dar nu asa cum au fost promise la inceputul anului, bazandu-se pe datele din ultima perioada si pe lipsa banilor de la buget, iar opozitia contracareaza aceste majorari prin analize si declaratii publice. Marirea pensiilor cu .

Si-a invins frica de COVID-19, a plecat la mare si a intrat imediat in apa. Cand a iesit, toata lumea a vazut-o goala

O tanara despre care am aflat ca este din afara Romaniei si-a invins teama de COVID-19 si a plecat, in cele din urma, la mare. Aici, a avut parte de un accident rusinos. Cum a ramas fata fara.

Cum putem avea alegeri in siguranta. Planul Guvernului pentru scutinul din 27 septembrie

Alegerilor locale din 27 septembrie se pot desfasura fara a creste riscul raspandirii infectiei cu coronavirus, a spus premierul Ludovic Orban, miercuri, in plenul reunit al Parlamentului.

Cum putem avea alegeri in siguranta. Planul Guvernului pentru scrutinul din 27 septembrie

Alegerilor locale din 27 septembrie se pot desfasura fara a creste riscul raspandirii infectiei cu coronavirus, a spus premierul Ludovic Orban, miercuri, in plenul reunit al Parlamentului.

AFCN solicita rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru sesiunea din septembrie

Administratia Fondului Cultural National AFCN) a depus solicitare pentru rectificare bugetului de venituri si cheltuieli, precizand ca pentru plata evaluatorilor suma necesara este de 390. 000 lei, nu 80. 000 lei, suma care urmeaza sa acopere necesarul real al acestor servicii pentru sesiunea de finantare a proiectelor culturale din luna septembrie 2020, potrivit Ministerului Culturii, conform news. ro.

Se intampla la Banca Transilvania chiar acum: mutare uimitoare pentru piata din Romania

In ciuda anului destul de dificil, Banca Transilvania are o veste care o face sa se remarce intre celelalte banci din Romania. in concurenta cu ING, Raiffeisen sau OTP, BT sta foarte.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2778 seconds )