Libnet.ro
UNICEF

01:05

O profesoara si-a iesit din minti, in fata elevilor, la scoala din Ceptura: Viermilor!

Antena3 Antena3,
O profesoara si-a iesit din minti, in fata elevilor, la scoala din Ceptura: Viermilor!

O profesoara care preda la o scoala din comuna Ceptura, judetul Prahova, si-a iesit din minti in timpul unei ore cu elevii de clasa a VII-a si a provocat un scandal monstru in care nu s-a ferit sa ii injure si sa ii numeasca viermi. continuă pe Antena3

Fotografia cu Gabriela Cristea care i-a scos din minti pe fani. Babuto, ajunge!

Gabriela Cristea este una din cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune ale momentului. Toti s-au obsinuit acum cu felul sau de a fi, dar si cu multele postari pe retelele de socializare, fie ca face reclama la un anume produs, fie ca isi etaleaza rochiile sau machiajele. Toate sunt postate fie pe facebook, fie pe .

Orban, scos din minti de o poza cu Dragnea: Mi-ar fi fost rusine tot restul vietii sa port geaca rosie!

Ludovic Orban a povestit, la tribuna Parlamentului, intr-un drept la replica la dezbaterile pe motiunea de cenzura, episodul schimbului de geci cu Liviu Dragnea, in campania electorala din 2009.

Fondatorul Globalworth a iesit din actionariatul companiei

Globalworth a finalizat constructia celui de-al treilea turn al complexului Globalworth Campus din Bucuresti Omul de afaceri grec si fondatorul Globalworth, Ioannis Papalekas care ocupa in prezent functia de CEO al companiei), si-a vandut participatia indirecta pe care o detinea in companie catre CPI Property Group SA CPIPG), conform unui anunt publicat ieri pe site-ul London Stock Exchange LSE).

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2023 seconds )