Libnet.ro
UNICEF

16:00

Fotografii istorice cu Regele Mihai si Printul Philip de acum 90 de ani

Adevărul Adevărul,
Fotografii istorice cu Regele Mihai si Printul Philip de acum 90 de ani

Cei doi au petrecut momente frumoase impreuna in copilarie si in adolescenta atat in Romania, la Constanta, Sinaia, dar si in Italia, fiind de aceeasi varsta, nascuti in 1921. continuă pe Adevărul

REGELE MIHAI A MURIT! Documente istorice - MS Regele Mihai I al Romaniei in dosarele Securitatii

REGELE MIHAI A MURIT! Documente istorice - MS Regele Mihai I al Romaniei in dosarele Securitatii.

Amintiri despre Regele Mihai: il auzeam plangand in hohote pe dinauntru

Multi aradeni au fotografii cu Regele Mihai si multe amintiri de la diferite evenimente care au avut loc in judet. Acum toti isi exprima regretul si posteaza pe site-urile de socializare amanunte despre intalnirile lor cu Regele.

Emotionant. Ultima fotografie cu Regele Mihai

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. Ultimele fotografii cu Regele Mihai au fost.

VIDEO Cum l-a oprit regimul Ion Iliescu pe Regele Mihai I sa intre in tara in anii '90: l-a intors din drum de doua ori si nu i-a permis sa participe la inmormantarea lui Corneliu Coposu

Dupa Revolutia din 1989, Regele Mihai I a fost nevoit sa stea departe de Romania inca aproape 8 ani, primind cetatenia romana abia in 1997, in timpul mandatului lui Emil Constantinescu. Fostul suveran a fost umilit in mai multe randuri de regimul fostului presedinte Ion Iliescu. Prima data, chiar de Craciun in 1990, autoritatile l-au oprit pe Regele Mihai - insotit si de Regina Ana si principesa Margareta - in drum spre Curtea de Arges si i-au obligat sa se intoarca la aeroport si sa plece din Romania.

ULTIMA FOTOGRAFIE cu Regele Mihai! S-a aflat MOTIVUL pentru care NU vor mai aparea alte imagini cu Regele (FOTO)

Regele Mihai a murit, marti, la ora 13. Ultimele fotografii cu Regele Mihai au fost facute publice de Casa Regala in ianuarie 2016, cu doua luni inainte de anuntul privind boala sa grava si retragerea.

REGELE MIHAI A MURIT! Imagini istorice cu Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei

REGELE MIHAI A MURIT! Imagini istorice cu Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei.

Ce spunea Printul Charles despre Regele Mihai. Coincidenta remarcabila dezvaluita de mostenitorul tronului britanic

Mostenitorul tronului Marii Britanii, printul Charles, a spus intr-un interviu ca il admira pe Regele Mihai de cand l-a cunoscut, pe vremea cand era copil. Este un om pe care il admir de cand il cunosc [.

REGELE MIHAI a murit! Fotografii de colectie cu Majestatea Sa de-a lungul timpului

Regele Mihai a murit. Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei s-a nascut la 25 octombrie 1921, la Sinaia. Este fiul legitim al Regelui Carol al II-lea si al Reginei-mama Elena. Prima domnie a MS Regelui Mihai I a inceput in 1927,.

Discursul ISTORIC sustinut de Regele Mihai in Parlament, la implinirea a 90 de ani: Aveti incredere in democratie, in rostul institutiilor si in regulile lor!

Regele Mihai a murit marti, la vaarsta de 96 de ani, la resedinta sa din Elvetia, potrivit unui anunt al Casei Regale. in urma cu sase ani, chiar in ziua in care implinea 90.

FOTOGALERIE Ipostaze inedite cu Regele Mihai si familia sa: fotografii de arhiva

Regele Mihai si Regina Ana au trait o exceptionala poveste de dragoste. Regina Ana i-a fost alaturi si in exilul dureros, iar imagini din arhiva Casei Regala arata afectiunea evidenta dintre cei doi fie ca se aflau in Elvetia, in Marea Britanie sau reveniti acasa, in Romania, dupa caderea comunismului.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )