Libnet.ro
UNICEF

23:45

Fotografii nemaivazute! Cele mai mari supermodele ale lumii, surprinse in ipostaze inedite!

ADPM ADPM,
Fotografii nemaivazute! Cele mai mari supermodele ale lumii, surprinse in ipostaze inedite!

Unele dintre cele mai frumoase femei din lume, de la Brooke Shields ori Kate Moss si pana la Cindy Crawford sau Cara Delevingne, supermodelele adora sa faca fete-fete in fata aparatului de fotografiat!. continuă pe ADPM

Ce tari din Europa provoaca cele mai mari pagube aerului prin poluare

Germania, cea mai performanta economie din Uniunea Europeana, este ,totodata, si cel mai mare poluator de pe continent, potrivit Euronews , care citeaza Agentia Europeana de Mediu , fiind resposanbila de daune anuale aduse societatii europene in.

De la Friends la Gossip Girl! Iata cele mai chic apartamente ale personajelor din serialele tale preferate!

Serialele provoaca dependenta, iar in timp ce urmaresti cu nesat un astfel de show tv, te atasezi nu doar de personaje, ci si de casele lor, locurile care gazduiesc majoritatea momentelor importante. Iata in continuare cele mai cunoscute apartamente ale personajelor din seriale!.

Ponta, dupa mazilirea lui Geoana: Care sunt cele trei mari probleme ale PSD

Procesul de reinventare a PSD presupune decizii grele si dureroase si pentru acest lucru, este nevoie de solidaritate in interiorul partidului, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook, la o zi dupa ce Mircea Geoana a fost exclus din.

Top 10 cele mai reprezentative frumuseti ale Italiei din toate timpurile!

Incepand cu Gina Lollobrigida, Claudia Cardinale ori Sophia Loren si terminand cu Margherita Missoni sau Isabella Rossellini, italiencele au fermecat intotdeauna prin frumusete, senzualitate, delicatete si feminitate!.

ADPM Special! Cele mai indragite cupluri ale tuturor timpurilor!

De la Jacqueline si John J. Kennedy sau Humphrey Bogart si Lauren Bacall si pana la Beyonce si Jay Z, Angelina Jolie si Brad Pitt ori Michelle si Barack Obama, iata cuplurile americane ce au facut istorie!.

SUA: De Black Friday si Thanksgiving cumparaturile online de pe calculoare, mai mari decat cele de pe smartphone-uri

Cu ocaziua editiei din acest a Black Friday si a sarbatorii de Thanksgiving cumparaturile online realizate de pe calculator au fost mai mari decat cele de pe smartphone-uri. Cumparatorii online au cheltuit. in medie, 135 dolari prin intermediul calculatorului, fata de 116 dolari in cazul utilizatorilor de tablete si smartphone-uri. Datele au reiesit in urma cercetarii efectuate de IBM Digital Analytics Benchmark, care a analizat, in timp real, milioane de tranzactii online realizate de 800 de retaileri.

Sigur nu ti-ai dori sa pui piciorul aici! Cele mai periculoase insule din lume!

Unii oameni sunt dornici de aventura si in locul vacantelor relaxante la resorturi de lux, prefera expeditiile pline de adrenalina in care descopera locuri noi si fascinante. Curajul trebuie sa aiba insa intotdeauna o limita, intrucat poate avea urmari dezastruoase. Iata care sunt, conform theactivetimes. com, cele mai periculoase 5 insule din lume!.

FOTO Familia Ilie, una dintre cele mai traditionale din tara

Familia Ilie din Dambovita poate fi considerata, pe bune dreptate, una dintre cele mai traditionale din tara. Cu peste 150 de costume populare pe care le pastreaza in podul casei, Cristina, alaturi de mama sa au lansat o provocare pentru toti romanii: iubiti-va tara.

Cine sunt cei noua finalisti de la X Factor: de la noul Alex Mataev pana la una dintre cele mai bune voci feminine

Juriul a decis care sunt cei noua finalisti X Factor, intr-un show marcat de interpretari de exceptie, alegeri dificile si decizii neasteptate. Ca in concurs au ramas cele mai bun voci, telespectatorii Antenei 1 stiu deja, dar cine sunt, de fapt, concurentii care au ajuns in finala show-ului? Adevarul va prezinta povestile din spatele muzicii.

Utile: Cele mai periculoase locuri din frigider; Jumatate de milion de cazuri de cancer au o cauza pe care o putem controla; Iata 5 rele pe care le face cafeaua! Poate creste riscul mortii

O gena, implicata in aparitia accidentelor vasculare cerebrale in cazul tinerilor. Cercetatorii francezi au descoperit o gena de susceptibiliate implicata in accidente vasculare cerebrale AVC) la adultii tineri. Afectiunea se afla pe. Bicarbonatul si musetelul, mai eficiente decat antibioticele. Leacuri babesti recomandate de medici. Cele mai multe infectii respiratorii sunt virale si nu trebuie tratate cu antibiotice, pentru ca nu au efect. Mai mult, se.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )