Libnet.ro
UNICEF

23:00

FOTOMODELUL cu cei mai frumosi SANI din lume, protest inedit impotriva lui TRUMP (FOTO)

B1 B1,
FOTOMODELUL cu cei mai frumosi SANI din lume, protest inedit impotriva lui TRUMP (FOTO)

Vedetele din SUA au fost extrem de vocale dupa alegerile prin care Donald Trump a fost desemnat noul presedinte. Lady Gaga a protestat pe strada, iar Miley Cyrus s-a filmat plangand in hohote, iar fe. continuă pe B1

Cea mai mare biserica din lume, in pericol din cauza celor care urineaza la baza ei

Domul din Ulm, biserica evanghelica-luterana, situata in sudul Germaniei, este considerata cea mai inalta biserica din lume, depasind 160 de metri inatime. Cladirea s-a confruntat, de-a.

Unul dintre cei mai puternici oameni din jurul lui Trump este ginerele sau. Cat de influent este, de fapt, antreprenorul Jared Kushner

Unul dintre cei mai influenti oameni din jurul lui Donald Trump, presedintele ales al Statelor Unite, este chiar ginerele sau, antreprenorul Jared Kushner. Jurnalistii de la Business Insider scriu ca republicanul a.

Visul gigantului chinez Alibaba - Sa extinda la nivel global cea mai mare zi de shopping din lume

Cea mai mare zi de shopping online din lume este Ziua Celibatarilor din China - 11 noiembrie - iar succesul uluitor se datoreaza Alibaba, companie care incepe sa extinda evenimentul in afara Chinei. Jack Ma, fondatorul Alibaba, vrea ca peste un deceniu compania sa devina cea mai mare platforma mondiala de cumparaturi, cu un total de peste doua miliarde de useri. Extinderea la nivel international a marii sarbatori de shopping este insa complicata din cauza ca pietele din afara Chinei sunt diferite ca model de afaceri.

FOTO + VIDEO. Manifestatiile anti-Trump continua, in mai multe orase din SUA. Donald Trump sustine ca participantii sunt protestatari profesionisti, incitati de media

Presedintele ales al Statelor Unite, republicanul Donald Trump, sustine ca manifestatiile care au loc in mai multe orase din tara, ca urmare a alegerilor din 8 noiembrie, au fost provocate de protestatari profesionisti, incitati de media.

FOTO. Victoria lui Donald Trump la alegerile din America, vazuta de caricaturisti. Cel de-al 45-lea presedinte al SUA este ridiculizat de cei mai populari artisti

14 dintre cele mai reusite caricaturi realizate in lume despre rezultatul alegerilor pentru Casa Alba au fost prezentate miercuri.

Cum a pierdut cel mai bogat om din Mexic 5,1 miliarde de dolari din cauza lui Trump

Victoria lui Donald Trump la prezidentialele din SUA a starnit rumoare in intreaga lume. Pe unii i-a costat victoria magnatului miliarde de dolari. Spre exemplu, cea mai bogata persoana din Mexic.

California, a sasea cea mai mare economie din lume, ar putea iesi din Statele Unite dupa victoria lui Trump

Interesul cu privire la iesirea Californiei din Statele Unite a crescut considerabil dupa victoria inregistrata in alegerile prezidentiale de Donald Trump. Campania Yes California sprijina un referendum pentru declararea independentei.

Mitropolia Moldovei, despre petitia prin care se cere impozitarea bisericii: Institutia bisericeasca este unul dintre cei mai mari contribuabili la bugetul statului

Mitropolia Moldovei a venit cu o reactie la scurt timp dupa ce a fost lansata o petitie pe Internet, prin care se cere impozitarea bisericii, din cauza faptului ca se implica in viata politica. Secretarul Mitropoliei, Vadim Cheibas, afirma ca de fapt Biserica este impozitata.

METEO: Cod galben de vant puternic, in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica seara, mai multe avertizari meteo de instensificari ale vantului.

VIDEO Noi proteste anti-Trump in mai multe orase din SUA. O persoana a fost impuscata la Portland, in timp ce manifestantii traversau un pod

Autoritatile americane au anuntat ca o persoana a fost impuscata, sambata dimineata, in timp ce protestatarii anti-Trump traversau podul Morrison din Portland Oregon, nord-vestul SUA). Incidentul a dus la evacuarea imediata a zonei, relateaza News. ro. Mii de protestatari au ocupat in a treia noapte consecutiva strazile din mai multe metropole americane, pentru a denunta victoria republicanului Donald Trump in alegerile prezidentiale.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )