Libnet.ro
UNICEF

22:15

Francul elvetian s-a stabilizat pe pietele externe

Antena3 Antena3,
Francul elvetian s-a stabilizat pe pietele externe

Francul elvetian s-a stabilizat vineri la 1,012 euro pe pietele externe, dupa ce joi s-a apreciat 1%, in urma decizei BCE de a lansa un program de 1. 100 miliarde de euro pentru sustinerea economiei uniunii. continuă pe Antena3

Ce se intampla cu francul elvetian pe pietele externe

Francul elvetian s-a apreciat usor joi si a ramas peste 1 euro pe pietele externe, iar leul s-a intarit si el, in timp ce cursul euro-leu a coborat sub nivelul de 4,5 lei/euro. in jurul orei 10:00, euro era.

UPDATE. Francul elvetian bate RECORD DUPA RECORD. Dolarul valoreaza aproape 4 lei. Discutie Iohannis-Isarescu, pe tema cresterii francului

Francul elvetian inregistreaza un nou maxim istoric si continua sa aiba o valoare mai mare ca moneda unica europeana in raport cu leul. Francul elvetian a fost cotat de Banca Nationala a Romaniei la valoarea de 4,5817 lei, in timp ce euro a ajuns la paritatea de 4,4935 lei in sedinta valutara de vineri.

Francul elvetian bate RECORD DUPA RECORD. Dolarul valoreaza aproape 4 lei

Francul elvetian inregistreaza un nou maxim istoric si continua sa aiba o valoare mai mare ca moneda unica europeana in raport cu leul. Francul elvetian a fost cotat de Banca Nationala a Romaniei la valoarea de 4,5817 lei, in timp ce euro a ajuns la paritatea de 4,4935 lei in sedinta valutara de vineri.

Francul elvetian A DEPASIT euro. Nou maxim istoric

Francul elvetian inregistreaza un nou maxim istoric si depaseste ca vloare moneda unica europeana in raport cu leul. Francul elvetian a fost cotat de Banca Nationala a Romaniei la valoarea de 4,5152 lei, in timp ce euro a ajuns la paritatea de 4,5005 lei in sedinta valutara de joi.

Francul elvetian a urcat la 4,51 lei, iar euro a slabit usor in fata leului cu putin timp inainte ca BCE sa anunte decizia de politica monetara

Francul elvetian a urcat la 4,51 lei, iar euro a slabit usor in fata leului cu putin timp inainte ca BCE sa anunte decizia de politica monetara. Euro s-a intarit marginal fata de dolar la USD 1. 1620/EUR inaintea deciziei BCE. Ne asteptam ca volatilitatea sa creasca dupa anuntul bancii indiferent de continutul acestuia. Monedele Europei emergente s-au intarit usor fata de euro. Leul a deschis la 4. 5015/EUR si s-a tranzactionat intr-un interval intre 4. 4967 si 4. 5030/EUR, se arata intr-un raport al Piraeus Bank, destinat investitorilor.

Francul elvetian creste iar si atinge un nou MAXIM ISTORIC

Francul elvetian inregistreaza o noua crestere si atinge un nou maxim istoric, fiind cotat de Banca Nationala a Romaniei la valoarea de 4,5054 lei in sedinta valutara de miercuri, cu un plus de 7,00 bani, dupa ce marti valora 4,4354 lei.

Francul elvetian SCADE pentru prima data dupa socul din 15 ianuarie. Afla cat valoreaza

Francul elvetian a scazut pentru prima data dupa socul produs pe piata valutara prin cresterile succesive si consistende care au inceput pe 15 ianuarie, fiind cotat de Banca Nationala a Romaniei la valoarea de 4,4354 lei in sedinta valutara de marti, cu un minus de 3,62 bani, dupa ce luni valora 4,4716 lei.

Francul elvetian a dat marti pentru prima oara inapoi dupa 3 sedinte in care se scumpise. Cursul a ajuns la 4,43 lei. Euro ramane la 4,50 lei

Francul elvetian a coborat pentru prima oara de joia trecuta, de cand Banca Elvetiei ai decis scumpirea monedei, in timp ce moneda europeana a ramas aproximativ la acelasi nivel, iar dolarul american s-a apreciat usor,Marti dimineata, euro s-a tranzactionat intr-un interval ingust fata de dolar in jurul a USD 1. 1600/EUR si pare a nu avea forta de a se desprinde din aceasta zona. Monedele Europei emergente au fost relativ stabile fata de euro. Leul a ramas in apropierea nivelului de 4. 5040/EUR si consideram ca va inchide in aceasta regiune, spun intr-un raport destinat investitorilor, economistii Piraeus Bank.

Curs franc elvetian la BNR. Euro a crescut, dolarul si francul elvetian au scazut. Cu cat vand bancile comerciale francul

Francul elvetian a inregistrat astazi o scadere in raport cu leul, dupa trei zile in care moneda elvetiana a marcat niveluri maxime istorice, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat un curs franc elvetiande 4,4354 lei. Si cursul dolarului a scazut usor, pana la 3,8780 lei, in timp ce euro a crescut la cotatia oficiala pana la 4,5037 lei.

Francul elvetian a urcat la 4,58 de lei, euro coboara la 4,49 lei

Francul a urcat puternic in aceasta dimineata, cotatia medie calculata de BNR a fost de 4,58 de lei, in timp ce euro a slabit pana la 4,49 de lei. Dolarul a urcat si el pana la 3,99 de lei,miscarile fiind o consecinta directa a relaxarii cantitative impuse joi de Banca Centrala Europeana, combinata cu apropierea alegerilor din Grecia, care pun si ele o presiune in piata valutara. Vineri, leul s-a intarit sub 4,49/EUR in urma primelor tranzactii, dar nu a avut puterea sa continue. Ne asteptam la o zi fara variatii mari, avand in vedere ca investitorii asteapta rezultatele alegerilor anticipate din Grecia din acest sfarsit de saptamana, in conditiile in care Syriza a parut sa se distanteze in sondaje in ultimele zile, se arata intr-un raport de vineri al ING.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )