Libnet.ro
UNICEF

07:00

Franta, in alerta rosie. Parisul se baricadeaza din nou inaintea manifestatiilor vestelor galbene

Adevărul Adevărul,
Franta, in alerta rosie. Parisul se baricadeaza din nou inaintea manifestatiilor vestelor galbene

Franta este in alerta rosie, iar Parisul a inceput sa se baricadeze din nou inainte de manifestatii ale vestelor galbene sambata - o criza sociala si politica ce zguduie tara si sidereaza lumea, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO Franta, in alerta rosie. Parisul, baricadat inaintea manifestatiilor vestelor galbene. Politia a retinut deja peste 300 de persoane

Franta este in alerta rosie, iar Parisul se baricadase din nou sambata dimineata, inainte de manifestatii ale vestelor galbene sambata - o criza sociala si politica ce zguduie tara si sidereaza lumea, relateaza AFP. Peste 300 de persoane au fost deja arestate de dimineata.

LIVE VIDEO Franta, in alerta rosie. Parisul, baricadat inaintea manifestatiilor vestelor galbene. Politia a retinut deja peste 480 de persoane

Franta este in alerta rosie, iar Parisul se baricadase din nou sambata dimineata, inainte de inceputul manifestatiilor vestelor galbene, o miscare sociala si politica ce zguduie tara si sidereaza lumea, relateaza AFP. Peste 480 de persoane au fost deja arestate de dimineata.

Codul de procedura penala, modificat din nou: Ce problema are PNL-ul cu efortul lui Dragnea

In conformitate cu o serie de probleme sesizate de Curtea Constitutionala a Romaniei, Codul de Procedura penala a suferit o serie de modificari pe parcursul zilei de luni. Comisia speciala a lui Florin Iordache de la PSD a adoptat marti, 4 decembrie 2018, o serie stufoasa de modificari aduse Codului de procedura penala. Spre deosebire [] .

Anunt important pentru romanii care merg in Franta! Alerta de calatorie de la MAE

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Franta ca, sambata, sunt anuntate actiuni de protest, iar autoritatile din Paris au de.

Mircea Badea a facut din nou show la TV. Cum vorbea la telefon cu Mihai Gadea cand ii asculta SRI

Mircea Badea a povestit, joi, pe pasa cu Sinteza zilei cum vorbea la telefon cu Mihai Gadea in urma cu doi ani, cand statul paralel pornise operatiunea de evacuare a postului Antena 3 din sediul care i-a fost.

CONSILIUL CONCURENTEI LOVESTE DIN NOU Piata asigurarilor, amendata cu 53 milioane euro

Noua societati de asigurare si UNSAR, sanctionate pentru practici neconcurentionale Noua companii de asigurare si Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Roma-nia UNSAR) au fost amendate de Consiliul Concurentei cu amenzi totale in valoare de 246. 195,6 lei circa 53 milioane euro), pentru incalcarea reglementarilor nationale si europene din domeniul concurentei, prin coordonarea comportamentelor pe piata in vederea majorarii tarifelor la asigurarile obligatorii de raspundere civila RCA), au transmis reprezentantii institutiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )