Libnet.ro
UNICEF

01:05

Franta devine a saptea tara din Europa in care vor fi predate cursuri de limba si cultura romaneasca

B1 B1,
Franta devine a saptea tara din Europa in care vor fi predate cursuri de limba si cultura romaneasca

Cursul de Limba, cultura si civilizatie romaneasca va fi predat si in Franta de anul acesta. Demersurile au fost facute de Ambasada Romaniei in Franta, acestea fiind sprijinite de Primaria localitatii Le. continuă pe B1

Franta devine a saptea tara din Europa in care vor fi predate cursuri de limba si cultura romaneasca

Franta devine, incepand din acest an, a saptea tara din Europa in care va fi predat cursul optional de Limba, cultura si civilizatie romaneasca, informeaza Ministerul Educatiei.

Studiu Deloitte: Fondurile de capital privat din Europa Centrala ating cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara, insa manifesta mai mult optimism decat in 2008

Fondurile de capital privat din Europa Centrala au atins cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara globala, in contextul pandemiei de COVID-19, dar profesionistii in domeniu sunt mai optimisti decat in timpul crizei din 2008, conform celei mai recente editii a Deloitte CE Private Equity Confidence Survey. Indicele de incredere, care este in scadere inca de la finalul lui 2017, a ajuns acum la 62, al doilea cel mai scazut nivel dintre toate editiile studiului, dupa cel din octombrie 2008, care a fost de 48. Sapte din zece profesionisti din cadrul firmelor de private equity din Europa Centrala previzioneaza scaderea activitatii de profil si inrautatirea conditiilor economice, dat fiind ca economiile din regiune, care sunt in mare masura bazate pe consum, estimeaza ca vor inregistra contractii semnificative ale PIB-ului in 2020 pe fondul scaderii cererii, cauzate de cresterea somajului.

Presedintele HORA: Romania este singurul stat din Europa in care restaurantele sunt inchise in interior. Studiile arata ca restaurantele nu sunt in zona de risc inalt de infectare cu coronavirus (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca in cursul acestei saptamani Guvernul va decide daca se vor redeschide restaurantele. Hotararea depinde de analizele specialistilor, dar redeschiderea trebuie luata in disc.

STUDIU DELOITTE: Fondurile de capital privat din Europa Centrala ating cel mai scazut nivel

Fondurile de capital privat din Europa Centrala au atins cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara globala, in contextul pandemiei de COVID-19, dar profesionistii in domeniu sunt mai optimisti decat in timpul crizei din 2008.

Horoscop. 5 zodii care vor avea 7 ani de noroc! Afla daca si a ta se numara printre ele

Astrologii spun ca urmeaza cei mai frumosi sapte ani pentru cinci nativi ai zodiacului. Afla daca si tu te numeri printre norocosii carora le surade viata. Horoscop. Vin 7 ani de noroc pentru 5 zodii Berbec Nativii zodiei Berbec vor traversa o perioada in care vor inflori din punct de vedere sentimental, lucru care va .

Poluarea scade varsta de pensionare cu doi ani. Judetul cu cei mai multi locuitori care vor beneficia de aceasta masura

Varsta de pensionare va fi redusa cu doi ani pentru persoanele care traiesc in zone crunt afectate de poluare, cum ar fi zonele cu mine, combinatele chimice si siderurgice sau exploatari pe baza de cianuri. Unul dintre judetele cu cei mai multi locuitori care vor beneficia de aceasta masura este Hunedoara.

S-a aflat cauza mortii fratilor din Iasi care au mancat struguri. Tatal a povestit ultimele lor clipe de viata

Tragedie fara margini pentru doi parinti din Iasi. S-a aflat cauza mortii fratilor care au mancat struguri. Tatal micutilor a povestit ce s-a intamplat in ultimele lor clipe de viata. Din ce cauza au murit fratii din Iasi, de fapt Cazul celor doi fratiori din Iasi face inconjurul tarii! Doi baieti, unul de 3 ani .

Cum arata Simona Sensual la 37 de ani. Imaginea din vestiar care i-a pus fanii pe jar, chiar azi!

Simona Sensual arata impecabil la 37 de ani! Fanii nu o mai au in prim-plan pe micile ecrane, dar o urmaresc in detaliu pe retelele de socializare. in ce ipostaza li s-a prezentat acum vedeta? Simona Sensual, fotografii incendiare pentru fani. Cum arata diva la 37 de ani? Multe dive au tot aparut pe micul .

ANAF loveste in plin. Greseala fatala din pandemie care ii costa acum scump pe acesti contribuabili

ANAF analizeaza situatia celor care amana plata obligatiilor fiscale pe perioada crizei sanitare. Cum se pregateste sa recupereze banii neplatiti de firme? ANAF recupereaza toti banii! Greseala contribuabililor care-i va costa scump ANAF se pregateste sa recupereze toti banii cu care firmele au ramas in urma, neplatind pe motivul crizei sanitare. ANAF trece acum la .

De ce in Romania se fac mai putine teste COVID decat in multe tari din Europa? Marturie din cealalta linie intai: oamenii care prelucreaza testele pentru coronavirus

22 de tari europene fac mai multe teste COVID decat Romania, raportat la numarul de locuitori. in fata Romaniei in acest clasament se afla tari precum Germania, Marea Britanie, Franta, Italia sau Spania, dar si Lituania, Estonia, Letonia sau Cipru. De ce Romania se afla in jumatatea de jos a capacitatii de testare pentru COVID, pe continent? Chiar daca la inceput s-a vorbit insistent despre numarul insuficient de teste cumparate de autoritati, nu acesta este adevaratul motiv, spun oamenii din cealalta linie intai - specialistii din laboratoarele medicale care prelucreaza teste COVID. in schimb, in Romania nu sunt folositi toti specialistii care ar putea prelucra teste COVID din varii motive, iar un specialist de laborator - biolog, biochimist sau chimist - primeste doar jumatate din salariul colegului sau medic de laborator, care face aceeasi analiza pentru COVID-19.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )