Libnet.ro
UNICEF

01:05

Franta: Dupa 17 ani de cautari, liderul organizatiei separatiste ETA a fost arestat

B1 B1,
Franta: Dupa 17 ani de cautari, liderul organizatiei separatiste ETA a fost arestat

Dupa 17 ani de cautari, liderul gruparii separatiste basce ETA a fost arestat. Josu Ternera, pe numele sau real Jose Antonio Urrutikoetxea, a fost retinut in Franta, relateaza BBC, citat de Hotnews. El. continuă pe B1

Liderul organizatiei separatiste ETA a fost arestat in Franta, dupa 17 ani de cautari

Liderul politic al gruparii separatiste basce ETA a fost arestat in Alpii francezi dupa 17 ani de cautari, a precizat un oficial citat de BBC News.

Noi detalii despre tanarul de 17 ani care s-a sinucis pe Podul de la Maracineni. Adrian urma sa devina tata

Tanarul de 17 ani, Adrian, Blidaru, care si-a pus capat zilelor in noaptea de luni spre marti, pe podul din Maracineni Buzau), urma sa devina tata. Iubita acestuia aflase recent ca e.

Fostul prefect de Bihor Claudiu Pop, membru PSD de 17 ani, a trecut la PRO Romania

Fostul prefect Claudiu Pop, membru al PSD de 17 ani, si-a anuntat marti inscrierea in Partidul PRO Romania, in cadrul conferintei de presa la care a participat si liderul national al formatiunii, Victor.

Cine este tanarul care s-a sinucis la Podul de la Maracineni. Adrian avea 17 ani si era elev la Liceul de Arte din Buzau

A fost identificat tanarul care s-a sinucis marti dimineata pe podul de la Maracineni. Este vorba despre un adolescent de 17 ani, din Lopatari, elev la Liceul de Arte din Buzau, la clasa de canto popular.

VIDEO Florin Piersic a debutat la 17 ani in prezenta lui Petru Groza. Replica memorabila a actorului: Ma doare in fund. Sa strige el mai bine decat mine!

Prezenta lui Petru Groza, fost prim-ministru comunist la inceputul anilor 50, la spectacolul de teatru in care a debutat Florin Piersic, pe cand avea 17 ani, nu i-a produs acestuia emotii. Actorul a rememorat primul lui rol de teatru cu ocazia primirii premiului pentru intreaga activitate la Gala UNITER. Piersic, cu lacrimi in ochi pe scena Teatrului National.

Descoperire socanta in Satu Mare. O fata de 17 ani gasita moarta pe calea ferata

O tanara, de 17 ani, din municipiul Satu Mare, a fost gasita decedata pe o cale ferata din municipiul Satu Mare, in zona Ostrovului. Corpul tinerei a fost descoperit luni dimineata. Politistii au intocmit.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2215 seconds )