Libnet.ro
UNICEF

23:45

Noi detalii despre tanarul de 17 ani care s-a sinucis pe Podul de la Maracineni. Adrian urma sa devina tata

Antena3 Antena3,
 Noi detalii despre tanarul de 17 ani care s-a sinucis pe Podul de la Maracineni. Adrian urma sa devina tata

Tanarul de 17 ani, Adrian, Blidaru, care si-a pus capat zilelor in noaptea de luni spre marti, pe podul din Maracineni Buzau), urma sa devina tata. Iubita acestuia aflase recent ca e. continuă pe Antena3

Seful DIICOT, detalii despre cazul Doinei Pana, care ar fi fost otravita cu mercur: Sunt cercetari pentru doua infractiuni/ Nu exista un suspect, au fost audiate mai multe persoane

Seful DIICOT, Felix Banila, spune ca in dosarul deschis de procurori in cazul Doinei Pana, care sustine ca a fost otravita cu mercur, nu exista inca un suspect, cercetarile sunt facute in rem si au fost audiate multe persoane.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Ministrul Sanatatii a facut anuntul

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator luni seara si a ajuns de urgenta la Spitalul Floreasca. Acolo, a fost resuscitat de medici. Din nefericire, artistul a maisuferit doua stopuri, in cursul.

Noi detalii legate de avionul rusesc care s-a prabusit in Maramures. Ce au descoperit anchetatorii

Noi informatii legate de misterul avionului rusesc care s-a prabusit in Maramures. Anchetatorii banuiesc ca improvizatiile la motorul aparatului ar fi putut provoca prabusirea. Mai mult,.

Noi detalii in cazul fetitei de sase ani care a disparut de acasa, din judetul Maramures. Tricoul Valentinei a fost gasit in apa

Cautari disperate in cazul fetitei de sase ani din Maramures. Un escavator a fost adus in zona pentru a-i ajuta pe salvatori. Tricoul copilului a fost gasit la 300 de metri de locuinta, in.

Cine este tanarul care s-a sinucis la Podul de la Maracineni. Adrian avea 17 ani si era elev la Liceul de Arte din Buzau

A fost identificat tanarul care s-a sinucis marti dimineata pe podul de la Maracineni. Este vorba despre un adolescent de 17 ani, din Lopatari, elev la Liceul de Arte din Buzau, la clasa de canto popular.

Fostul prefect de Bihor Claudiu Pop, membru PSD de 17 ani, a trecut la PRO Romania

Fostul prefect Claudiu Pop, membru al PSD de 17 ani, si-a anuntat marti inscrierea in Partidul PRO Romania, in cadrul conferintei de presa la care a participat si liderul national al formatiunii, Victor.

VIDEO Florin Piersic a debutat la 17 ani in prezenta lui Petru Groza. Replica memorabila a actorului: Ma doare in fund. Sa strige el mai bine decat mine!

Prezenta lui Petru Groza, fost prim-ministru comunist la inceputul anilor 50, la spectacolul de teatru in care a debutat Florin Piersic, pe cand avea 17 ani, nu i-a produs acestuia emotii. Actorul a rememorat primul lui rol de teatru cu ocazia primirii premiului pentru intreaga activitate la Gala UNITER. Piersic, cu lacrimi in ochi pe scena Teatrului National.

Descoperire socanta in Satu Mare. O fata de 17 ani gasita moarta pe calea ferata

O tanara, de 17 ani, din municipiul Satu Mare, a fost gasita decedata pe o cale ferata din municipiul Satu Mare, in zona Ostrovului. Corpul tinerei a fost descoperit luni dimineata. Politistii au intocmit.

Dragnea, noi detalii despre legea impotriva dublului standard: Amenda de 4% din toate incasarile si confiscarea tuturor produselor

Liviu Dragnea a revenit cu noi detalii despre proiectul de lege impotriva dublului standard pe care il depune marti la Parlament. Liderul PSD arata ca firmele care sunt depistate cu incalcari ale legii vor fi.

Procurorii ofera detalii despre dosarul lui Andrei Tranga. Proprietarul lantului de restaurante La Placinte a fost retinut in flagrant delict

La aproape trei saptamani de la retinerea omului de afaceri Andrei Tranga, proprietarul lantului de restaurante La Placinte si Andys Pizza, procurorii au venit cu detalii cu privire la dosarul penal deschis pe numele acestuia, dar care nu par sa faca multa lumina pe acest caz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )