Libnet.ro
UNICEF

16:45

Franta isi retrage trupele din Irak, din cauza pandemiei noului coronavirus

Adevărul Adevărul,
Franta isi retrage trupele din Irak, din cauza pandemiei noului coronavirus

Franta isi retrage trupele din Irak, unde acestea participa la misiuni de formare, a anuntat Statul Major francez, din cauza pandemiei noului coronavirus, care ii afecteaza una dintre operatiunile externe, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

AGENTIILE DE PRESA: Franta isi retrage trupele din Irak, din cauza pandemiei noului coronavirus

Franta isi retrage trupele din Irak, unde acestea participa la misiuni de formare, a anuntat Statul Major francez, din cauza pandemiei noului coronavirus, care ii afecteaza una dintre operatiunile externe, relateaza AFP.

Franta isi retrage de urgenta trupele din Irak din cauza coronavirusului

Pandemia de coronavirus a determinat guvernul francez sa isi retraga trupele din Irak si sa stopeze astfel misiunile de instruire pe care acestea le desfasurau, a anuntat miercuri Statul Major francez. Frnata.

Parlamentul britanic, inchis din cauza pandemiei noului coronavirus

Parlamentul britanic se pregateste sa fie inchis miercuri, pe o perioada de o luna , iar deputatii sunt trimisi acasa cu o saptamana mai devreme in vacanta de Paste, din cauza pandemiei noului coronavirus.

Toate marile evenimente anulate din cauza pandemiei Coronavirus

Pandemia de Coronavius a dus la amanarea sau anularea unor evenimente importante, fie ca este vorba despre festivaluri, gale de premiere sau competitii sportive. Iata aici lista completa! .

Jocurile Olimpice de la Tokyo, amanate cu un an, din cauza pandemiei

Comitetul International Olimpic a confirmat, marti, printr-un comunicat publicat pe site-ul sau oficial, amanarea cu un an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din cauza pandemiei de coronavirus, la finalul unor discutii intre presedintele CIO si premierul Japoniei.

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi mutate in vara anului 2021, din cauza pandemiei de coronavirus

Jocurilor Olimpice de la Tokyo vor fi mutate in vara anului 2021, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia a fost luata in urma unei sedinte telefonice intre premierul japonez Shinzo Abe si presedintele Comitetului International Olimpic.

Campionatul Spaniei a fost suspendat pe termen nedefinit din cauza pandemiei de coronavirus

Presedintii Federatiei si Ligii Spaniole de fotbal au decis suspendarea pe ternen nedefinit, din cauza pandemiei de coronavirus. Masura se aplica tuturor ligilor din Spania, chiar si celor neprofesioniste, dar.

Bilantul romanilor repatriati pana acum din cauza pandemiei de coronavirus. MAE: Doar pe cale rutiera, prin Ungaria, au venit aproximativ 46.800 cetateni, in decurs de o saptamana

Ministerul Afacerilor Externe face, luni, bilantiul romanilor repatriati de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, pe cale rutiera, aproximativ 46. 800 cetateni romani au intrat in tara de.

Polonia vrea sa trimita acasa o parte dintre detinuti din cauza pandemiei de COVID-19. Atelierele din penitenciarele poloneze deja confectioneaza echipamente anti-coronavirus

Mai multi prizonieri polonezi vor avea posibilitatea sa isi ispaseasca sentinta de acasa, pe fondul pandemiei de COVID-19, arata o propunere a Justitiei din Polonia, de care ar putea beneficia pana la.

Imaginile care arata prabusirea traficului aerian in Europa din cauza pandemiei de coronavirus

Pandemia de coronavirus si-a pus puternic amprenta asupra declinului transportului aerian din Europa, asa cum rezulta din imaginile publicate de Eurocontrol care arata o reducere severa a circulatiei avioanelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )