Libnet.ro
UNICEF

14:15

Franta relaxeaza restrictiile incepand din 11 mai

Antena3 Antena3,
Franta relaxeaza restrictiile incepand din 11 mai

Franta va relaxa restrictiile luate din cauza pandemiei, incepand din 11 mai. Unele interdictii vor ramane insa in zonele in care inca se inregistreaza focare de infectie, inclusiv in regiunea Paris, anunta premierul Edouard Philippe. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN: Evaluarea de risc epidemiologic - baza reducerii restrictiilor incepand din 15 mai

Reducerea restrictiilor, incepand din 15 mai, se va face pe baza evaluarii de risc epidemiologic, a afirmat premierul Ludovic Orban, cu prilejul unei conferinte de presa tinuta la Palatul Victoria.

Fercala decide ca AGEA din 11 mai sa se desfasoare prin mijloace electronice, Andanut si Moldovan spun ca dispozitia atrage raspundere penala

ACTUALIZARE - Curtea de Apel Brasov a respins astazi cererea de ordonanta presedintiala formulata de SIF Transilvania prin care a solicitat suspendarea dreptului lui Constantin Fratila de a participa si vota in cadrul sedintelor Consiliului de Supraveghere, potrivit unui raport SIF 3 transmis bursei. --- *ACTUALIZARE - ASF a decis sa prelungeasca timp de alte 10 zile suspendarea de la tranzactionare a actiunilor SIF Transilvania --- *ACTUALIZARE -Tribunalul Brasov a respins cererea lui Fercala de suspendare a hotararilor CS din 4 aprilie, in care CS a hotarat alegerea unui nou directorat Tribunalul Brasov a respins cererea lui Mihai Fercala de suspendare a hotararilor CS din 4 aprilie, in care CS a hotarat alegerea componentei unui nou directorat format din Marius Adrian Moldovan - presedinte -, Radu Claudiu Rosca si Gib Tony Cristian Raduta, se arata intr-un raport al SIF 3 remis BVB. --- Directoratul SIF Transilvania SIF3), condus de Mihai Fercala, a decis, intr-o sedinta tinuta ieri, modificarea modului de organizare si desfasurare a adunarii generale extraordinare a actionarilor AGEA) SIF Transilvania din data de 11 mai in sensul utilizarii exclusiv a votului prin corespondenta, potrivit unui comunicat remis Redactiei.

INCEPAND DIN 18 MAI Gran Via Real Estate redeschide toate birourile de vanzari

Dezvoltatorul de origine spaniola Gran Via Real Estate anunta ca incepand cu data de 18 mai va redeschide birourile de vanzari ale celor patru proiecte rezidentiale: Timisoara 58, Gran Via Park si Aviatiei Apartments din Bucuresti precum si Gran Via Marina din Constanta, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

KLAUS IOHANNIS: incepand din 15 mai vom intra in stare de alerta

ACTUALIZARE Klaus Iohannis: Situatia nu s-a imbunatatit inca, deci nu vreau sa apara impresia ca epidemia a trecut si suntem in normalitate. Din pacate, epidemia nu a trecut, azi am avut peste 300 de persoane testate pozitiv. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis anunta ca relaxarea masurilor dupa iesirea din starea de urgenta va fi facuta pas cu pas , la intervale de aproximativ doua saptamani. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Dupa 15 mai putem, in principiu, sa ne miscam in interiorul localitatii. Dar e bine sa nu exageram. Nu va mai fi nevoie sa declaram unde mergem.

Ce masuri ia Parisul pentru asigurarea distantarii sociale incepand cu 11 mai

La Paris vor fi amenajate noi piste pentru biciclisti si strazi pietonale pentru a se asigura distan.

DIN 15 MAI, Intram in stare de alerta

Presedintele Klaus Iohannis a risipit dezbaterile aprinse din ultimele zile si a anuntat ca nu are de gand sa prelungeasca starea actuala de urgenta si ca, incepand din 15 mai, vom intra in stare de alerta.

FRANTA: O aplicatie smartphone pentru urmarirea COVID-19 va intra in testare pe 11 mai

O aplicatie sustinuta de statul francez pentru urmarirea contactelor persoanelor infectate cu noul coronavirus, numita StopCOVID, va intra in testare pe 11 mai, data la care autoritatile vor incepe relaxarea restrictiilor, a anuntat duminica Ministerul pentru Afaceri Digitale.

Franta: O aplicatie smartphone pentru urmarirea COVID-19 va intra in testare pe 11 mai

O aplicatie sustinuta de statul francez pentru urmarirea contactelor persoanelor infectate cu noul coronavirus, numita StopCOVID, va intra in testare pe 11 mai, data la care autoritatile vor incepe relaxarea restrictiilor, a anuntat duminica Ministerul pentru Afaceri Digitale, transmite Reuters.

Cum se dau probele eliminatorii la liceele vocationale. Examinarea ar urma sa inceapa dupa 11 mai, doritorii nu stiu nimic

Liceele pedagogice, liceele sportive, cele militare, cele de arte, dar si liceele teoretice cu profiluri speciale isi selecteaza elevii pe baza unor probe eliminatorii, care se sustin inainte de Evaluarea Nationala si care, conform calendarului, ar fi trebuit sa inceapa imediat dupa 11 mai.

Reguli noi pentru transportul in comun din Capitala. Ce trebuie sa faca toti calatorii din 18 mai

Societatea de Transport Bucuresti STB) va scoate, din 18 mai, dupa relaxarea restrictiilor de circulatie, pe traseu toate masinile din parcul propriu. Pentru protectia calatorilor, societatea recomanda protejarea nasului si gurii cu masti si a ochilor cu ochelari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )