Libnet.ro
UNICEF

01:05

INCEPAND DIN 18 MAI Gran Via Real Estate redeschide toate birourile de vanzari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INCEPAND DIN 18 MAI Gran Via Real Estate redeschide toate birourile de vanzari

Dezvoltatorul de origine spaniola Gran Via Real Estate anunta ca incepand cu data de 18 mai va redeschide birourile de vanzari ale celor patru proiecte rezidentiale: Timisoara 58, Gran Via Park si Aviatiei Apartments din Bucuresti precum si Gran Via Marina din Constanta, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Evaluarea de risc epidemiologic - baza reducerii restrictiilor incepand din 15 mai

Reducerea restrictiilor, incepand din 15 mai, se va face pe baza evaluarii de risc epidemiologic, a afirmat premierul Ludovic Orban, cu prilejul unei conferinte de presa tinuta la Palatul Victoria.

Franta relaxeaza restrictiile incepand din 11 mai

Franta va relaxa restrictiile luate din cauza pandemiei, incepand din 11 mai. Unele interdictii vor ramane insa in zonele in care inca se inregistreaza focare de infectie, inclusiv in regiunea Paris, anunta premierul Edouard Philippe.

Anuntul STB pentru toti bucurestenii: ce se intampla cu transportul din 18 mai

STB are un anunt legat de mijloacele de transport in comun din Bucuresti. Din 18 mai, se schimba regulile si ar trebui sa stii despre ce e vorba daca vrei sa calatoresti cu tramvaiul sau.

STB va scoate in traseu, din 18 mai, toate autovehiculele din parcul auto circulant

Societatea de Transport Bucuresti STB) va scoate in traseu, din 18 mai, toate autovehiculele din parcul auto circulant, astfel ca transportul in comun va functiona la capacitate maxima, potrivit paginii de Facebook a STB.

Bucuresti: STB va circula cu tot parcul auto din 18 mai Accesul in mijloacele de transport va fi limitat, pentru respectarea regulilor de distantare sociala

Societatea de Transport Bucuresti va scoate in traseu, din 18 mai, toate autovehiculele din parcul auto circulant, astfel ca transportul in comun va functiona la capacitate maxima, anunta Primaria Capitalei. Accesul in mijloacele STB va fi insa limitat: calatorii vor putea ocupa numarul de scaune din autobuze, troleibuze, tramvaie, precum si un rand in picioare, respectand distanta regulamentara de 1,5 m.

Reguli noi pentru transportul in comun din Capitala. Ce trebuie sa faca toti calatorii din 18 mai

Societatea de Transport Bucuresti STB) va scoate, din 18 mai, dupa relaxarea restrictiilor de circulatie, pe traseu toate masinile din parcul propriu. Pentru protectia calatorilor, societatea recomanda protejarea nasului si gurii cu masti si a ochilor cu ochelari.

KLAUS IOHANNIS: incepand din 15 mai vom intra in stare de alerta

ACTUALIZARE Klaus Iohannis: Situatia nu s-a imbunatatit inca, deci nu vreau sa apara impresia ca epidemia a trecut si suntem in normalitate. Din pacate, epidemia nu a trecut, azi am avut peste 300 de persoane testate pozitiv. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis anunta ca relaxarea masurilor dupa iesirea din starea de urgenta va fi facuta pas cu pas , la intervale de aproximativ doua saptamani. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Dupa 15 mai putem, in principiu, sa ne miscam in interiorul localitatii. Dar e bine sa nu exageram. Nu va mai fi nevoie sa declaram unde mergem.

DIN 15 MAI, Intram in stare de alerta

Presedintele Klaus Iohannis a risipit dezbaterile aprinse din ultimele zile si a anuntat ca nu are de gand sa prelungeasca starea actuala de urgenta si ca, incepand din 15 mai, vom intra in stare de alerta.

Acropole din Atena va fi redeschis la 18 mai. in ce conditii va putea fi vizitat

Acropole din Atena, monumentul principal al antichitatii grecesti si toate siturile arheologice din tara vor fi redeschise la 18 mai, a indicat joi Guvernul, anuntand si masuri pentru redemararea sectorului cultural, afectat de izolare, scrie AFP.

Ludovic Orban, chemat la raport in Parlament pe 18 mai. Cand vin sa dea explicatii Nelu Tataru si Florin Citu

Premierul Ludovic Orban a fost chemat la Ora Guvernului, pe 18 mai, pentru a vorbi de masurile luate de Executiv de cand a fost decretata starea de urgenta. De asemenea, in Parlament vor veni cu o saptamana inainte si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si ministrul de Finante, Florin Citu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )