Libnet.ro
UNICEF

19:00

Franta si-a rechemat ambasadorul din Turcia, dupa ce Erdogan l-a insultat pe Macron

România Liberă România Liberă,
Franta si-a rechemat ambasadorul din Turcia, dupa ce Erdogan l-a insultat pe Macron

Franta si-a rechemat pentru consultari ambasadorul din Turcia, dupa ce presedintele Erdogan a avut o. continuă pe România Liberă

Furie la Paris: Macron si-a rechemat ambasadorul din Turcia, dupa ce Erdogan a spus ca are nevoie de un control psihiatric

In premiera pentru relatiile Franta-Turcia, presedintele Emmanuel Macron si-a rechemat ambasadorul de la Ankara pentru consultari, dupa ce Recep Tayyip Erdogan l-a insultat, afirmand ca are nevoie de un control psihiatric, relateaza BBC News.

Macron si-a rechemat ambasadorul din Turcia, dupa ce Erdogan a spus ca are nevoie de un control psihiatric

In premiera pentru relatiile Franta-Turcia, presedintele Emmanuel Macron si-a rechemat ambasadorul de la Ankara pentru consultari, dupa ce Recep Tayyip Erdogan l-a insultat, afirmand ca are nevoie de un control psihiatric, conform Hotnews.

Nicusor Dan si Dacia care a fost data spaga pentru o adresa de mail. Aduceam blugi din Turcia si

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei ales, este un personaj pitoresc si, uneori,plin de neprevazut. Recent, a fost invitatul lui Andi Moisescu, si a povestit despre lucruri din tineretea si studentia sa. Nicusor Dan dezvaluiri din studentie Noul primar al Bucurestiului nu si-a preluat inca mandatul, acuzand fostul detinator al acestei functii de multe probleme.

Femeia s-a trezit din coma dupa 27 de ani. Primul cuvant pe care l-a rostit i-a facut pe toti din jur sa planga

O femeie din Emiratele Arabe Unite a uimit, pur si simplu, lumea medicala in momentul in care si-a revenit din coma, dupa 27 de ani. Cum a ajuns femeia intr-o stare vegetativa? Dar,.

Serban Nicolae demisioneaza din PSD, dupa ce nu a prins niciun un loc la alegerile parlamentare: Este ca si cum Romania il scotea pe Hagi din echipa la cererea adversarilor

Senatorul Serban Nicolae a decis sa demsioneze din PSD, dupa ce nu a fost trecut pe lista la alegerile parlamentare. Amintim ca presedintele partidului, Marcel Ciolacu, a declarat ca nicio organizatie.

Turcia a testat sistemul de aparare S-400 cumparat din Rusia. Recep Erdogan: Pozitia SUA nu ne priveste. Grecia, si ea membra a NATO, detine sisteme S-400 si le foloseste

Turcia a testat sistemul de aparare anti-aeriana S-400 cumparat din Rusia, anunta, vineri, presedintele Recep Erdogan. Totodata, liderul de la Ankara ca obiectiile Statelor Unite ale Americii asupra subiectului.

Decesele lovesc lumea medicala din Constanta. Dupa doctorul Dumitru Octavian Unc, o alta somitate a incetat din viata

Lumea medicala din Constanta s-a confruntat cu o zi trista. Dupa cedesul prof. univ. dr. Dumitru Octavian Unc, tot in data de 24 octombrie a incetat din viata si doctorul Doina Paula Balaban, cadru universitar al.

Constanta: O femeie a plecat cu copilul ei de 2 luni din spital, dupa ce au fost confirmati cu Covid

O femeie de 32 de ani a plecat, sambata, din Spital Judetean Constanta, impreuna cu copilul ei de doua luni, dupa ce medicii au anuntat-o ca ambii au fost confirmati cu Covid-19, relateaza Mediafax.

DigiSport: Inima lui Rangers! Ce scrie presa din Scotia dupa ultima prestatie a lui Ianis Hagi si ce nota i-a dat BBC romanului

Ianis Hagi 22 de ani) a fost titular in victoria lui Rangers, 2-0 cu Livingston, si a reusit o pasa de gol la reusita lui Joe Aribo, din minutul noua al partidei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )