Libnet.ro
UNICEF

09:30

Franta si Spania, afectate de scaderea activitatii economice, din cauza pandemiei de coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Franta si Spania, afectate de scaderea activitatii economice, din cauza pandemiei de coronavirus

Franta si Spania au raportat un declin economic semnificativ in primul trimestru din 2020, ca rezultat al restrictiilor impuse pentru a opri raspandirea pandemiei de coronavirus COVID-19), transmit DPA si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Spania inregistreaza 268 de morti din cauza covid-19

Epidemia noului coronavirus s-a soldat cu 268 de morti in 24 de ore in Spania - cel mai mic bilant zilnic inregistrat in ultimele aproape sase saptamani -, a anuntat joi Ministerul Sanatatii, relateaza Reuters.

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI Rata de ocupare a fortei de munca din Germania a scazut la un nivel fara precedent

Rata de ocupare a fortei de munca din Germania a scazut la un nivel fara precedent, din cauza impactului avut de pandemia de coroanvirus asupra economiei care este motorul de crestere al Europei, potrivit datelor institutului de cercetari Ifo.

UPDATE Alte 22 decese din cauza coronavirusului Bilantul ajunge la 717

Romania trece pragul de 700 de decese. Joi dupa amiaza au fost raportate alte 22 de morti din cauza COVID-19, bilantul ajungand la 717, potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Sase dintre persoanele decedate sunt din Suceava, iar alte sase din Mures.

Ministrul Mediului, dupa decizia CJUE privind poluarea in Bucuresti: O tara intreaga este astazi condamnata din cauza unei administratii locale iresponsabile

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a lansat joi un nou atac la adresa Gabrielei Firea, sustinand ca decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene este urmarea unei administratii locale iresponsabile, care nu a luat masuri. El a avertizat ca, desi acum nu sunt prevazute sanctiuni, Romania risca o noua procedura de infrigement din cauza poluarii si santiuni de de 1,6 milioane de euro.

Statele Unite au inregistrat o scadere economica de 4,8%, din cauza pandemiei

Statele Unite au inregistrat o scadere economica de 4,8% in primul trimestru al anului 2020, din cauza pandemiei provocate de coronavirus, anunta administratia Donald Trump.

Ford amana lansarea unor modele noi din cauza crizei

Ford va lansa mai tarziu decat era prevazut cateva dintre modele, criza Covid-19 schimband mult planurile companiei, din cauza opririi fabricilor si a scaderii cererii. Ford a reluat productia in China, o va relua treptat in Europa din 4 mai, dar in SUA nu se stie cand va reporni.

British Airways va renunta la peste 25% dintre angajati, din cauza pierderilor provocate de pandemie

British Airways va renunta la peste 25% dintre angajati, din cauza pierderilor provocate de pandemia de coronavirus, potrivit grupului parinte International Consolidated Airlines Group IAG), care mai detine operatorii aerieni Iberia, Aer Lingus si Vueling.

Statul New York anuleaza alegerile prezidentiale primare, din cauza pandemiei de coronavirus

Statul New York a anulat luni alegerile prezidentiale primare, care fusesera deja amanate de la sfarsitul lunii aprilie pentru date de 23 iunie, din cauza ingrijorarilor ca scrutinul ar fi un risc inutil in timpul pandemiei de coronavirus.

Campaniile pentru vaccinarea in masa impotriva rujeolei au fost suspendate din cauza pandemiei

Campaniile pentru vaccinarea in masa impotriva rujeolei au fost suspendate din cauza pandemiei in 25.

Gandirea nemteasca exemplara despre viata, moarte, pandemie si reluarea activitatii economice

Dezbaterea asupra modului in care tarile europene isi stabilesc modelul iesirii din criza nu este decat partial bazat pe considerente strict sanitare, asa cum au fost atat de neplacutele decizii care au impus o carantina din ce in ce mai greu suportabila, psihologic si economic, scrie Cristian Unteanu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )