Libnet.ro
UNICEF

20:30

Franta vrea sa obtina cel putin 2,17 miliarde euro din atribuirea licentelor 5G

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Franta vrea sa obtina cel putin 2,17 miliarde euro din atribuirea licentelor 5G

Franta vrea sa obtina cel putin 2,17 miliarde euro 2,40 miliarde dolari) in urma procedurii de licitatie pentru atribuirea de licente 5G, a anuntat duminica Agnes Pannier-Runacher, adjunctul ministrului Economiei. Suma este semnificativ mai mare decat cea recomandata anterior de Autoritatea de Reglementare in Telecomunicatii Arcep), transmite Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Franta vrea sa stranga peste doua miliarde de euro la licitatia pentru licentele 5G

Franta vrea sa obtina cel putin 2,17 miliarde de euro 2,40 miliarde de dolari) in urma procedurii de licitatie pentru atribuirea de licente 5G, a anuntat duminica Agnes Pannier-Runacher, adjunctul ministrului Economiei, o suma semnificativ mai mare decat cea recomandata anterior de Autoritatea de Reglementare in Telecomunicatii Arcep), transmite Reuters.

Noul bilant al cutremurului din Albania: Cel putin 21 de morti si peste 600 de raniti

Bilantul victimelor cutremurului de 6,4 magnitudine care s-a produs, marti, in Albania, creste de la o ora la alta. Cel putin 21 de persoane au murit si peste 600 au fost ranite, potrivit celor mai noi.

Teroare la o scoala din Rusia! Cel putin 40 de persoane, spitalizate dupa o scurgere de gaz

Incident grav la o scoala din Rusia! Cel putin 40 de copii si un adult au fost spitalizati, luni, in urma unei scurgeri de gaz la o scoala din centrul Rusiei. Gazul provenea de la o statie de.

FOTO VIDEO Congo: Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit peste o casa Cel putin 23 de morti

Cel putin 23 de persoane au murit duminica dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit la decolare intr-o zona rezidentiala din Goma, in estul Republicii Democrate Congo, relateaza AFP.

UE vrea sa lanseze un fond de investitii de 3,5 miliarde de euro pentru startup-uri de tehnologie

Uniunea Europeana planuieste lansarea unui fond de investitii de 3,5 miliarde de euro care va finanta dezvoltari tehnologice, in efortul de a creste numarul inovatiilor care sa depaseasca intr-o zi gigantii din SUA si China.

VIDEO Inundatii in sud-estul Frantei. Cel putin doi morti, mai multe persoane date disparute si pagube pe Coasta de Azur

Cel putin doua persoane au murit, iar mai multe altele au fost date disparute in intemperii violente in departamentul Var, in sud-estul Frantei unde, in pofida unei descresteri a nivelului apelor, unele drumuri si orase erau in continuare inundate, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )