Libnet.ro
UNICEF

08:30

Noul bilant al cutremurului din Albania: Cel putin 21 de morti si peste 600 de raniti

B1 B1,
Noul bilant al cutremurului din Albania: Cel putin 21 de morti si peste 600 de raniti

Bilantul victimelor cutremurului de 6,4 magnitudine care s-a produs, marti, in Albania, creste de la o ora la alta. Cel putin 21 de persoane au murit si peste 600 au fost ranite, potrivit celor mai noi. continuă pe B1

Teroare la o scoala din Rusia! Cel putin 40 de persoane, spitalizate dupa o scurgere de gaz

Incident grav la o scoala din Rusia! Cel putin 40 de copii si un adult au fost spitalizati, luni, in urma unei scurgeri de gaz la o scoala din centrul Rusiei. Gazul provenea de la o statie de.

VIDEO Cutremur de 6,4 in Albania: Cel putin 18 oameni au murit, sute sunt raniti Fortele de salvare cauta supravietuitori printre ruine O bunica a murit protejandu-si nepotul cu propriul corp intr-o cladire care s-a prabusit

Un cutremur cu magnitudinea 6,4, produs la o adancime de doar 10 kilometri, a lovit Albania in primele ore ale zilei de marti. Avand epicentrul in apropiere de capitala Tirana, acesta este cel mai puternic seism produs in tara in ultimii 20 de ani. Mai multe cladiri s-au prabusit, iar fortele de interventie cauta supravietuitori printre ruine. Cel mai recent bilant arata ca cel putin 18 persoane au murit iar peste 600 sunt ranite. 50 Cel putin 18 persoane si-au pierdut viata in urma cutremurului, potrivit celui mai recent bilant12. 56 Un cutremur de magnitudine 5,4 a avut loc si in Bosnia, la 75 km sud de capitala Sarajevo11. 44 Vela: IGSU este pregatit sa intervina in Albania, MApN pregateste un avion 09. 27 Una dintre persoanele decedate este o femeie in varsta care a reusit sa-si salveze nepotul protejandu-l cu corpul ei.

Imagini terifiante din timpul cutremurului din Albania: Un bloc este zguduit din temelii(VIDEO)

Apar noi imagini din timpul cutremurului de 6,4 magnitudine care s-a produs, marti, in Albania. Momentul producerii seismului a fost inregistrat de camerele de supraveghere amplasate pe cladiri, iar in imagini se ve.

The Economist: Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din Uniunea Europeana

Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din UE, se lupta pentru a se reforma, iar cresterea salariilor si incercarile de diminuare a coruptiei pot fi considerate un inceput, potrivit unei analize The Economist. Totusi, in ciuda dublarii salariilor in ultimii ani, coruptia, investitiile insuficiente si exodul personalului medical raman o plaga, noteaza jurnalistii The Economist.

Poate fi afectata si Romania de cutremurele din Albania? INFP: Acestea au loc la o adancime de 10-15 km, iar in Vrancea se produc la peste 70 de km Ce asemanari exista cu seismele din Galati, din 2013

EXCLUSIV ONLINE Romania nu va fi afectata in nici un fel de cutremurele din Albania, sustin specialistii de la INFP. Cele din Albania sunt cutremure de suprafata si deocamdata nu se poate preconiza cat vor.

CUTREMUR iN ROMANIA, dupa seismul devastator din Albania. Ce magnitudine a avut seismul

Un seism s-a produs, marti, in romania, la doar cateva ore dupa cutremurul devastator din Albania. Sesimul cu magnitudinea de 3,2 s-a produs la ora16:54:53ora locala a Romaniei) inZONA.

Franta vrea sa obtina cel putin 2,17 miliarde euro din atribuirea licentelor 5G

Franta vrea sa obtina cel putin 2,17 miliarde euro 2,40 miliarde dolari) in urma procedurii de licitatie pentru atribuirea de licente 5G, a anuntat duminica Agnes Pannier-Runacher, adjunctul ministrului Economiei. Suma este semnificativ mai mare decat cea recomandata anterior de Autoritatea de Reglementare in Telecomunicatii Arcep), transmite Reuters, conform Agerpres.

FOTO VIDEO Congo: Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit peste o casa Cel putin 23 de morti

Cel putin 23 de persoane au murit duminica dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit la decolare intr-o zona rezidentiala din Goma, in estul Republicii Democrate Congo, relateaza AFP.

Cutremurul din Albania. Bilantul a crescut la 20 de morti si sute de raniti

Echipele de salvatori cautau marti printre daramaturi in speranta gasirii de supravietuitori in urma celui mai puternic seism care a lovit Albania in ultimele decenii si care a provocat 16 decese, sute de.

Cutremurul din Albania. Bilantul a crescut la 16 morti si sute de raniti

Echipele de salvatori cautau marti printre daramaturi in speranta gasirii de supravietuitori in urma celui mai puternic seism care a lovit Albania in ultimele decenii si care a provocat 16 decese, sute de.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2114 seconds )