Libnet.ro
UNICEF

11:45

Teroare la o scoala din Rusia! Cel putin 40 de persoane, spitalizate dupa o scurgere de gaz

B1 B1,
Teroare la o scoala din Rusia! Cel putin 40 de persoane, spitalizate dupa o scurgere de gaz

Incident grav la o scoala din Rusia! Cel putin 40 de copii si un adult au fost spitalizati, luni, in urma unei scurgeri de gaz la o scoala din centrul Rusiei. Gazul provenea de la o statie de. continuă pe B1

FOTO VIDEO Congo: Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit peste o casa Cel putin 23 de morti

Cel putin 23 de persoane au murit duminica dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit la decolare intr-o zona rezidentiala din Goma, in estul Republicii Democrate Congo, relateaza AFP.

Donald Trump, acuzatii grave la adresa guvernului iranian. Cel putin 106 de morti, in protestele violente

Presedintele SUA, Donald Trump, a reactionat joi dupa ce autoritatile de la Teheran au restrictionat accesul la internet in contextul unor proteste de amploare in Iran. Cel putin 106 iranieni au fost ucisi.

Scandal la o scoala din Bistrita! Profesor care a agresat mai multi elevi, reintors la cursuri

Revolta la o scoala din Bistrita Nasaud din cauza unui profesor. Parintii s-au revoltat fata de decizia cadrului didactic de a reveni la catedra, desi a fost gonit din unitatea de invatamant, dupa ce ar.

The Economist: Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din Uniunea Europeana

Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din UE, se lupta pentru a se reforma, iar cresterea salariilor si incercarile de diminuare a coruptiei pot fi considerate un inceput, potrivit unei analize The Economist. Totusi, in ciuda dublarii salariilor in ultimii ani, coruptia, investitiile insuficiente si exodul personalului medical raman o plaga, noteaza jurnalistii The Economist.

VIDEO Inundatii in sud-estul Frantei. Cel putin doi morti, mai multe persoane date disparute si pagube pe Coasta de Azur

Cel putin doua persoane au murit, iar mai multe altele au fost date disparute in intemperii violente in departamentul Var, in sud-estul Frantei unde, in pofida unei descresteri a nivelului apelor, unele drumuri si orase erau in continuare inundate, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )