Libnet.ro
UNICEF

15:15

Fratele lui Corneliu Vadim Tudor acuza: Cei care au distrus imaginea partidului sunt criminalii lui

Antena3 Antena3,
Fratele lui Corneliu Vadim Tudor acuza: Cei care au distrus imaginea partidului sunt criminalii lui

Fratele lui Corneliu Vadim Tudor a spus, in exclusivitate la Antena 3, ca fostul om politic a suportat cu greu decaderea partiului pe care l-a fondat si ca cei responsabili de acest lucru pot fi considerati. continuă pe Antena3

Nicolae Vacaroiu, despre Corneliu Vadim Tudor: Iubea mult oamenii. Era un om extraordinar de sensibil, nu tinea dusmanie. Condoleante pentru aceasta pierdere, nu numai familiei, ci intregii tari (VIDEO)

Nicolae Vacaroiu, presedintele Curtii de Conturi, fost premier al Romaniei si fost presedinte al Senatului, a spus joi ca Vadim Tudor iubea foarte mult oamenii, in special cei in nevoie. Corneliu Vadim Tudor va.

Familia si tara, pe primul loc in viata lui Corneliu Vadim Tudor. Ce alte pasiuni avea politicianul

Corneliu Vadim Tudor si-a iubit familia mai mult decat orice, iar pe mama sa a divinizat-o. O spun prietenii politicianului care isi aduc aminte ca lui Corneliu Vadim Tudor nu-i placea sa-si expuna sotia si pe.

Colectia de declaratii halucinante a lui Corneliu Vadim Tudor. Pe cine a insultat tribunul de-a lungul vremii

Corneliu Vadim Tudor era cunoscut pentru declaratiile pline de controverse si insultele agresive pe care le lansa in spatiul public. Ultima calomnie a tribunului i-a vizat pe Simona Halep si Ion Tiriac. Astfel, cu doar o zi inainte de decesul sau, Vadim Tudor a criticat in termeni duri colaborarea dintre sportiva si omul de afaceri. De-a lungul timpului, politicianul a ironizat mai multe personalitati cunoscute de pe scena politica romaneasca, precum Adrian Nastase, Ion Iliescu, regele Mihai sau Klaus Iohannis.

Cum se imparte averea lui Corneliu Vadim Tudor. Obiectele care i-au apartinut, evaluate la 20 de milioane de euro

Dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor, au aparut detalii uluitoare referitoare la valoarea mostenirii pe care o lasa fiicelor si sotiei sale. Obiectele care i-au apartinut au fost estimate chiar de catre Vadim.

Manelistii, in lacrimi dupa Corneliu Vadim Tudor

Dan Bursuc si Cornelia Catanga il plang pe Corneliu Vadim Tudor. Cantaretii spun ca acesta le compusese mai multe piese de petrecere care vor fi scoase in curand pe piata muzicala. Un om minunat, un om care.

Scene socante: Sicriul lui Corneliu Vadim Tudor nu incape in groapa (VIDEO)

Sicriul lui Corneliu Vadim Tudor nu incape in locul care a fost pregatit, motiv pentru care cavoul este spart chiar in fata a mii de oameni care au venit la slujba de inmormantare a Tibunului, informeaza B1.

Mii de oameni i-au adus un ultim omagiu lui Corneliu Vadim Tudor

Mii de oameni au venit si astazi la biserica Sfantul Gheorghe din Capitala pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Corneliu Vadim Tudor. Fie ca vorbim de vechi prieteni sau oameni care nu l-au cunoscut personal, toti.

Corneliu Vadim Tudor, ingropat langa actorul care il imita (VIDEO)

Corneliu Vadim Tudor va fi fi ingropat, joi, in acelasi cimitir in care isi doarme somnul de veci si actorul Toni Tecuceanu, cel care a devenit celebru pentru modul in care il parodia pe Tribun, anunta B1.

Cum l-a visat sora lui Corneliu Vadim Tudor pe politician inainte sa moara

Au fost mai multe semne care parca spuneau ca ceva rau se va intampla. Corneliu Vadim Tudor a lasat in urma o poezie despre moarte, iar una dintre surorile lui l-a visat alaturi de mama.

Corneliu Vadim Tudor spunea ca are in casa comori. Ce avere a lasat in urma

In urma cu doi ani, Corneliu Vadim Tudor a aratat o parte din comori in direct la Antena 1. Carti sau documente semnate de Eminescu, Napoleon sau Lincoln. Eu aici am niste comori dintre care unele sunt sfinte. Une.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )