Libnet.ro
UNICEF

12:30

Familia si tara, pe primul loc in viata lui Corneliu Vadim Tudor. Ce alte pasiuni avea politicianul

Antena3 Antena3,
Familia si tara, pe primul loc in viata lui Corneliu Vadim Tudor. Ce alte pasiuni avea politicianul

Corneliu Vadim Tudor si-a iubit familia mai mult decat orice, iar pe mama sa a divinizat-o. O spun prietenii politicianului care isi aduc aminte ca lui Corneliu Vadim Tudor nu-i placea sa-si expuna sotia si pe. continuă pe Antena3

Ultimele ore din viata lui Corneliu Vadim Tudor. Fiica: A zis fac infarct si azi mor

Sotia, sora dar si dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor au facut astazi marturii emotionante despre ultimele clipe de viata ale tribunului si despre cum ar fi vrut acesta sa ramana in constiinta.

Corneliu Vadim Tudor nu a murit

Corneliu Vadim Tudor nu a murit, el doar s-a multiplicat. Nu mai avea in ultimii ani puterea din anii 1990 nu pentru ca partidul sau, Romania Mare, aproape se destramase ori pentru ca nu ar mai fi avut adepti - ultimele luni ne-au aratat ca tara nu duce lipsa de antisemiti, antimaghiari si, mai nou, de antimusulmani ci pentru ca vocea sa nu mai avea loc pe scena publica de toti vadimii tudor care au invadat-o.

Corneliu Vadim Tudor starneste controverse si dupa moarte. Ilie Sarbu: Nu a avut caderea morala sa fie depus in Senat

Presedintele fondator al PRM Corneliu Vadim Tudor starneste controverse si dupa moarte. Familia ar fi vrut ca sicriul sa fie depus la Senat si mai multi politicieni au intervenit in acest sens pe.

Ultima dorinta a lui Corneliu Vadim Tudor. Fiica: Sa ducem Romania Mare mai departe

Corneliu Vadim Tudor va fi inmormantat joi, la Cimitirul Ghencea iar familia acestuia a declarat ca oricine doreste sa ii fie alaturi pe ultimul drum poate participa la funeralii. Una dintre fiicele.

Mugur Isarescu: Corneliu Vadim Tudor, autor de inegalabile pamflete. Viata cetatii noastre va fi mai saraca

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, afirma intr-un panegiric publicat astazi in Adevarul ca, prin disparitia jurnalistului si poetului Corneliu Vadim Tudor, viata cetatii noastre.

Reactia disperata a lui Fuego la moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Domnule presedinte CORNELIU VADIM TUDOR,Ma adresez direct, pentru ca nu-mi vine sa cred ca noi romanii, v-am pierdut, mult prea rapid. Cred ca este, in primul rand, un moment trist pentru literatura romana.

Lucian Bolcas, despre decesul lui Corneliu Vadim Tudor. E ca si cum pierd o parte din viata mea

Fostul vicepresedinte PRM Lucian Bolcas a declarat luni ca este profund tulburat de vestea mortii lui Corneliu Vadim Tudor, simtind ca a pierdut o parte din viata sa, avand in vedere multele amintiri care.

Corneliu Vadim Tudor era magnific, fermecator, sensibil si avea tot ce-si doreste o femeie de la un barbat, afirma fostul deputat PRM Angela Bogea

Moartea liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, a cutremurat si simpatizantii din Bacau. Angela Bogea, director executiv al departamentului resurse umane din cadrul Consiliului Judeten Bacau, fost deputat PRM in perioada 2000-2004 si apoi vicepresedinte al Consiliului Judetean se declara socata de moartea neasteptata a lui Corneliu Vadim Tudor, lider care i-a marcat intreaga cariera si viata.

Corneliu Vadim Tudor si poluarea climatului public

Nu mi-am ascuns niciodata opiniile legate de rolul nociv al lui Corneliu Vadim Tudor in viata publica din Romania. Decesul sau provoaca necesare reflectii despre Romania comunista si cea post-comunista, despre manipularile cinice ale sentimentului national, despre xenofobie, despre populismul sovin si despre histrionism. Reiau aici un text de acum cativa ani pe tema ideologiei peremiste asa cum s-a configurat aceasta in retorica urii practicata ad nauseam de catre Corneliu Vadim Tudor.

Radu Banciu: Daca azi ar avea loc alegeri, Corneliu Vadim Tudor ar obtine un scor din ce in ce mai bun. Ce a facut in presa a fost maculatura (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre Corneliu Vadim Tudor, comentand ultima poezie a politicianului, postata in urma cu o saptamana pe pagina de Facebook. Detalii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2729 seconds )