Libnet.ro
UNICEF

17:00

Nicolae Vacaroiu, despre Corneliu Vadim Tudor: Iubea mult oamenii. Era un om extraordinar de sensibil, nu tinea dusmanie. Condoleante pentru aceasta pierdere, nu numai familiei, ci intregii tari (VIDEO)

B1 B1,
Nicolae Vacaroiu, despre Corneliu Vadim Tudor: Iubea mult oamenii. Era un om extraordinar de sensibil, nu tinea dusmanie. Condoleante pentru aceasta pierdere, nu numai familiei, ci intregii tari (VIDEO)

Nicolae Vacaroiu, presedintele Curtii de Conturi, fost premier al Romaniei si fost presedinte al Senatului, a spus joi ca Vadim Tudor iubea foarte mult oamenii, in special cei in nevoie. Corneliu Vadim Tudor va. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii, despre Corneliu Vadim Tudor

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, marti, ca regreta moartea lui Corneliu Vadim Tudor si ca transmite condoleante familiei fondatorului PRM, precizand ca stie ca acesta avea o suferinta.

Ovidiu Ioanitoaia, amintiri savuroase despre Corneliu Vadim Tudor

L-am intilnit intiia oara pe Corneliu Vadim Tudor, pe Vadim, in urma cu mult timp. Prin anii 80, eram tineri si vecini de redactie in Casa Scinteii. Eu la Flacara, el la Agerpres, ne intersectam des si.

Dan Capatos, despre Corneliu Vadim Tudor: Nu stiu daca am facut bine sau rau pentru ca l-am tinut in atentia publicului

Dan Capatos a renuntat aseara la dansul pe care asistentele lui il faceau la fiecare inceput de emisiune si a spus cateva cuvinte in memoria lui Corneliu Vadim Tudor. Intram atipic, fara dans, fara veselie.

Gigi Becali, despre Corneliu Vadim Tudor: Problema e ca s-a dus el tanar. El nu tinea dusmanie si nu era razbunator (VIDEO)

Gigi Becali a ajuns marti seara la Biserica Sfantul Gheorghe din Capitala, unde a fost depus trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor. Becali a declarat ca a fost luat prin surprindere de decesul.

Ion Iliescu, despre Corneliu Vadim Tudor: Si-a iubit cu ardoare tara, cum putini pot s-o faca

Fostul presedinte Ion Iliescu a afirmat, luni seara, intr-o postare pe blogul personal, ca Vadim Tudor, politician care a murit in aceeasi zi, a slujit Romania si si-a iubit cu ardoare tara, cu toate ca mesajul lui nationalist era exagerat.

Radu Banciu: Daca azi ar avea loc alegeri, Corneliu Vadim Tudor ar obtine un scor din ce in ce mai bun. Ce a facut in presa a fost maculatura (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre Corneliu Vadim Tudor, comentand ultima poezie a politicianului, postata in urma cu o saptamana pe pagina de Facebook. Detalii.

GALERIE VIDEO Cinci ipostaze ale lui Corneliu Vadim Tudor. De la poeziile pentru Ceausescu la dansuri cu asistentele lui Capatos

Corneliu Vadim Tudor a uimit de fiecare data spatiul public cu aparitiile controversate, dar si cu ironiile acide pe care le-a adresat, prin poezie sau prin declaratii calomnioase, politicienilor romani. A inceput sa fie cunoscut cu poeziile elogioase la adresa lui Nicolae Ceausescu, a continuat sa uimeasca prin pamflete si prin aparitii la diverse show-uri televizate.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Pentru mine, el a ramas profesorul meu politic. Dumnezeu sa te aiba in paza si sa-ti ierte greselile lumesti, Tribunule!

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostii colaboratori ai lui Corneliu Vadim Tudor ii recunosc acestuia meritele, chiar daca drumurile lor s-au despartit de mult timp. Calaraseanca Mariana Luca a intrat in politica la doar 26 de ani in partidul condus Vadim Tudor si pana in 2006 a fost presedinte al PRM Calarasi.

Familia si tara, pe primul loc in viata lui Corneliu Vadim Tudor. Ce alte pasiuni avea politicianul

Corneliu Vadim Tudor si-a iubit familia mai mult decat orice, iar pe mama sa a divinizat-o. O spun prietenii politicianului care isi aduc aminte ca lui Corneliu Vadim Tudor nu-i placea sa-si expuna sotia si pe.

Corneliu Vadim Tudor si poluarea climatului public

Nu mi-am ascuns niciodata opiniile legate de rolul nociv al lui Corneliu Vadim Tudor in viata publica din Romania. Decesul sau provoaca necesare reflectii despre Romania comunista si cea post-comunista, despre manipularile cinice ale sentimentului national, despre xenofobie, despre populismul sovin si despre histrionism. Reiau aici un text de acum cativa ani pe tema ideologiei peremiste asa cum s-a configurat aceasta in retorica urii practicata ad nauseam de catre Corneliu Vadim Tudor.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )