Libnet.ro
UNICEF

20:15

Frauda de peste 3 milioane de lei. Cinci persoane au fost retinute

Adevărul Adevărul,
Frauda de peste 3 milioane de lei. Cinci persoane au fost retinute

Frauda de peste 3 milioane de lei, prin evaziune fiscala si spalare de bani. Cinci administratori au fost retinuti de catre politistii bihoreni si urmeaza sa fie prezentati judecatorilor Tribunalului Bihor. continuă pe Adevărul

Peste 2 milioane de lei pentru ajutoare sociale. Atat cheltuie lunar statul roman pentru intretinerea botosanenilor nevoiasi si fara loc de munca

In fiecare luna statul roman plateste peste 2 milioane de lei asistatilor social din judetul Botosani. Marea lor majoritate traiesc la limita saraciei si au familii numeroase. Totodata familiile beneficiare sunt in marea lor majoritatea din mediul rural.

ICR solicita un buget de peste 28 milioane lei pentru cele aproximativ 1.200 de evenimente din 2015

Institutul Cultural Roman ICR) solicita suma de 28. 000 de lei de la bugetul de stat pentru a-si desfasura activitatea in 2015, institutia culturala avand nevoie de aproximativ 5. 000 de lei pentru.

Marele premiu la Loto 6/49, de peste 42 de milioane de lei, nu a fost castigat. Vezi numerele extrase

Premiul categoriei I la Loto 6/49 pus in joc duminica, de peste 42 de milioane de lei, nu a fost castigat, fiind reportat pentru urmatoarea extragere, castigandu-se insa premiul categoriei I la Loto 5/40, in.

Incidente armate in apropiere de Philadelphia: Cinci persoane au fost ucise

Cinci persoane au fost ucise, luni, in apropiere de Philadelphia, statul american Pennsylvania, unde au fost inregistrate mai mulre incidente armate, relateaza CNN. Potrivit lui John Corcoran, director adjunct pentru.

Comisiile parlamentare de specialitate au suplimentat bugetul Ministerului Culturii cu aproximativ 200 milioane lei

Proiectul de buget al Ministerului Culturii a fost avizat, miercuri, de catre comisiile de cultura ale Parlamentului, care l-au suplimentat cu aproximativ 200 milioane lei prin adoptarea mai multor amendamente,.

Pagube de peste patru milioane de lei in trei comune din Dambovita, in urma inundatiilor

Ploile abundente din ultima perioada au facut pagube de peste 4,3 milioane de lei in trei comune dambovitene. Potrivit unui comunicat al Prefecturii Dambovita, o comisie formata din reprezentanti ai Prefecturii, Directiei Agricole, Sistemului Hidrotehnic Independent Vacaresi si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dambovita s-a deplasat in localitatile Rascaeti, Visina si Costestii din Vale.

Rectificare negativa de 720 milioane lei la Primaria Capitalei: Raman fara bani proiectele de largire a strazilor Fabrica de Glucoza, Prelungirea Ghencea si Brasov, pasajul pietonal de la Piata Romana si parcarea parkride de pe bd. Aerogarii

In urma rectificarii negative de 720 milioane lei din bugetul Primariei Capitalei, circa 330 milioane lei sunt taiati de la investitii, dintre care circa 100 milioane lei de la lucrari de infrastructura - strazi si pasaje, potrivit propunerii facute de primarul Sorin Oprescu. Proiectele de largire a strazilor Fabrica de Glucoza, Prelungirea Ghencea si Brasov, pasajul pietonal de la Piata Romana, parcarea parkride de pe bd. Aerogarii si proiectul de largire a strazii Prelungirea Ghencea raman aproape fara niciun ban. Pasajul subteran de la Piata Presei primeste 15 milioane lei in plus. La fel si pasajul Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu. Partea buna este ca la proiectele care au ramas fara bani inca nu au fost incepute santierele.

Bugetul Ministerului Sanatatii pe 2015, suplimentat cu 1,5 milioane lei

Comisiile reunite de buget au aprobat, miercuri seara, suplimentarea bugetului Ministerului Sanatatii pe 2015 cu 1,5 milioane lei. Bugetul CNAS a ramas la 22,9 miliarde de lei. Potrivit Mediafax,.

Guvernul, 165 milioane lei pentru clientii care economisesc pentru investitii in domeniul locativ

Guvernul a alocat Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) 165 milioane lei pentru achitarea primei de stat cetatenilor care economisesc in vederea finantarii locuintelor, banii reprezentand valoarea primei de stat aferente economiilor realizate in 2013 de clientii bancilor pentru locuinte, conform unui comunicat trimis astazi redactiei.

Bugetul Sanatatii, avizat cu amendamentul alocarii unui plus de 12 milioane lei pentru cercetare-inovare

Bugetul Sanatatii pe 2015 a fost avizat, marti, de comisiile de specialitate ale Parlamentului, cu un amendament care vizeaza alocarea unui supliment de 12 milioane de lei la capitolul cercetare-dezvoltare-inovare. Avizul pentru bugetul Sanatatii a fost dat cu 22 de voturi pentru, cinci impotriva si o abtinere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,284 seconds )