Libnet.ro
UNICEF

18:45

FRESH! Aisa a lansat single-ul Razboy, in colaborare cu Sonny Flame

Devorator Monden Devorator Monden,
FRESH! Aisa a lansat single-ul Razboy, in colaborare cu Sonny Flame

Daca de Ziua Indragostitilor, Aisa ne invita la o petrecere pe ritmuri care ne duc cu gandul la nisip, palmieri si piele bronzata, impreuna cu DJ-ul portughez Kourosh Tazmini, in aceasta vara artista declara Razboy iubirilor neimpartasite. Razboy este prima colaborare a cantaretei cu Sonny Flame si are un vibe pozitiv, aducand o infuzie de . continuă pe Devorator Monden

HOT! Justin Bieber lanseaza single-ul Heartbreaker

Dupa ce a lansat in urma cu cateva zile a dezvaluit coperta urmatorului sau single prin intermediul Instagram, Justin Bieber lanseaza astazi varianta full a piesei Heartbreaker. Coperta pentru acest single aduce putin a 808s and Heartbreaker, lansat de Kanye West si putem specula ca are legatura cu o relatie incheiata, cea dintre Justin Bieber .

Austin Mahone a lansat in premiera single-ul What about love !

What About Love este o piesa inregistrata de American pop singer si compusa de Austin Mahone. Melodia face parte din al cincilea asamblu al carierei sale si este considerata a doua piesa oficiala luata de pe albumul cu care a debutat ca Junior Year. Este de asteptat ca in aceasta toamna sa ajunga prin Cash .

Bitza lanseaza single-ul si videoclipul Soare din nori feat Minelli!

Nume de referinta in muzica hip-hop din Romania, Bitza lanseaza videoclipul piesei Soare din nori feat Minelli, single cu un puternic mesaj pozitiv. Soare din nori, cel mai recent single al artistului, a fost compus de catre Double L, pe versurile scrise chiar de catre Bitza, iar regia videoclipului apartine lui Jamil Hendi si a .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2099 seconds )