Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOT! Justin Bieber lanseaza single-ul Heartbreaker

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Justin Bieber lanseaza single-ul Heartbreaker

Dupa ce a lansat in urma cu cateva zile a dezvaluit coperta urmatorului sau single prin intermediul Instagram, Justin Bieber lanseaza astazi varianta full a piesei Heartbreaker. Coperta pentru acest single aduce putin a 808s and Heartbreaker, lansat de Kanye West si putem specula ca are legatura cu o relatie incheiata, cea dintre Justin Bieber . continuă pe Devorator Monden

Bitza lanseaza single-ul si videoclipul Soare din nori feat Minelli!

Nume de referinta in muzica hip-hop din Romania, Bitza lanseaza videoclipul piesei Soare din nori feat Minelli, single cu un puternic mesaj pozitiv. Soare din nori, cel mai recent single al artistului, a fost compus de catre Double L, pe versurile scrise chiar de catre Bitza, iar regia videoclipului apartine lui Jamil Hendi si a .

Austin Mahone, noua senzatie pop, lanseaza single-ul What about love !

Tanarul cantaret american Austin Mahone a lansat un nou single numit What about love. Piesa este scrisa de el insasi in colaborare cu Nadir Khayat RedOne), Jimmy Joker, Achraf AJ Junior Jannusi, Bilal The Chef, Mohombi Moupondo si Rivngton Starchild. Melodia reprezinta al cincilea single din cariera sa si este considerata a al doilea single .

Justin Timberlake lanseaza coperta celui mai nou single Tunnel Version!

Justin Timberlake prezinta coperta noului single Tunnel Vision, pe care il va lansa pe 15 iulie. Piesa produsa de Timberlake este al treilea single de pe albumul lui de platina numit The 20/20 Experience, care a inregistrat cele mai multe vanzari anul acesta. In timp ce piesa Mirrors este in prezent in top 10 .

HOT! Kaiia lanseaza single si videoclip nou Uhodi

Kaiia revine cu un nou single, Uhodi, care se anunta a fi unul dintre hiturile acestei veri! Dupa ce anul trecut lansase Crazy love, o piesa dinamica, potrivita pentru partyurile incendiare cu prietenii, Kaiia aduce acum fanilor o melodie mult mai matura, atat din punct de vedere muzical, cat si al mesajului. Artista a ales .

FRESH! Aisa a lansat single-ul Razboy, in colaborare cu Sonny Flame

Daca de Ziua Indragostitilor, Aisa ne invita la o petrecere pe ritmuri care ne duc cu gandul la nisip, palmieri si piele bronzata, impreuna cu DJ-ul portughez Kourosh Tazmini, in aceasta vara artista declara Razboy iubirilor neimpartasite. Razboy este prima colaborare a cantaretei cu Sonny Flame si are un vibe pozitiv, aducand o infuzie de .

Austin Mahone a lansat in premiera single-ul What about love !

What About Love este o piesa inregistrata de American pop singer si compusa de Austin Mahone. Melodia face parte din al cincilea asamblu al carierei sale si este considerata a doua piesa oficiala luata de pe albumul cu care a debutat ca Junior Year. Este de asteptat ca in aceasta toamna sa ajunga prin Cash .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )