Libnet.ro
UNICEF

22:45

Fresh! Akon revine si lanseaza un nou single oficial So Blue!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! Akon revine si lanseaza un nou single oficial So Blue!

Noua piesa a artistului de origine senegaleza este confirmata ca fiind primul single oficial extras de pe cel de-al patrulea material al lui Akon, intitulat Stadium, care este programat sa se lanseze in decursul anului 2014. So Blue a fost lansat pe 11 noiembrie pe iTunes si marcheaza intoarcerea lui Akon in peisajul muzical. Artistul . continuă pe Devorator Monden

John Newman a confirmat lansarea unui nou single oficial Losing Sleep!

Piesa face parte de pe albumul de debut al lui John Newman, intitulat Tribute, care a fost lansat la mijlocul lunii octombrie. Losing Sleep este cel de-al treilea single al materialului, dupa piesele Love Me Again si Cheating. Noul single a fost compus in colaborare cu Steve Booker si Benny Blanco si produs in colaborare .

Paris Hilton va lansa luna aceasta un nou single oficial We Are One!

Piesa este confirmata ca fiind cel de-al doilea single oficial extras de pe viitorul album al lui Paris Hilton, al carui titlu nu a fost inca dezvaluit. Materialul este asteptat sa se lanseze in primul sfert al anului 2014 sub aripa casei de discuri Cash Money Young Money Records. We Are One este precedata de .

J. Cole lanseaza un nou single de pe albumul Born Sinner She Knows feat. Amber Coffman!

Rapperul american continua sa isi promoveze cel mai recent material, intitulat Born Sinner, prin extragerea unui nou single oficial de pe acesta. She Knows, in colaborare cu cantareata Amber Coffman, reprezinta cel de-al patrulea single al albumului. Confirmarea privind lansarea piesei She Knows ca single a fost facuta oficial pe 11 noiembrie, urmand ca din .

Christina Perri va reveni cu un nou single Human! Vezi aici coperta piesei!

Artista americana, cunoscuta publicului gratie piesei Jar Of Hearts, este pregatita sa isi faca comebackul in peisajul muzical cu un nou single oficial, intitulat Human. Piesa este compusa de Christina Perri insasi si reprezinta primul single oficial extras de pe cel de-al doilea album din cariera cantaretei care este asteptat sa se lanseze in primul .

HOT! Mariah Carey a lansat noul single oficial The Art Of Letting Go!

Asa cum ne-a promis, talentata cantareata americana a dezvaluit pe 11 noiembrie pe pagina sa de Facebook noul single oficial, intitulat The Art Of Letting Go, extras de pe albumul cu acelasi nume care este asteptat sa se lanseze anul viitor. Pentru prima data, iata-l aici The Art Of Letting Go!!! Este o piesa asa .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )