Libnet.ro
UNICEF

01:05

Christina Perri va reveni cu un nou single Human! Vezi aici coperta piesei!

Devorator Monden Devorator Monden,
Christina Perri va reveni cu un nou single Human! Vezi aici coperta piesei!

Artista americana, cunoscuta publicului gratie piesei Jar Of Hearts, este pregatita sa isi faca comebackul in peisajul muzical cu un nou single oficial, intitulat Human. Piesa este compusa de Christina Perri insasi si reprezinta primul single oficial extras de pe cel de-al doilea album din cariera cantaretei care este asteptat sa se lanseze in primul . continuă pe Devorator Monden

Rihanna se mandreste cu un nou record! Vezi aici despre ce este vorba!

Frumoasa cantareata din Barbados este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicala actuala, dovada stand premiile castigate, succesul albumelor si single-urilor sale si concertele sold-out. Probabil nu ar mai trebui precizat si faptul ca multi colegi de breasla de ai sai isi doresc sa colaboreze cu ea. Acum putin timp Rihanna avea sa .

Rihanna ne ofera primele imagini din clipul piesei What Now! Vezi aici un scurt teaser!

What Now este cel de-al cincilea single oficial extras de pe ultimul material al Rihannei, intitulat Unapologetic, care a fost lansat in noiembrie 2012. Artista a filmat videoclipul noului sau single in Thailanda in urma cu aproximativ doua luni, postand in urma cu cateva ore un scurt teaser pe pagina sa de Facebook. Deloc surprinzator, .

Rihanna ne ofera primele imagini din clipul piesei What Now! Vezi aici un scurt teaser +2 fotografii!

What Now este cel de-al cincilea single oficial extras de pe ultimul material al Rihannei, intitulat Unapologetic, care a fost lansat in noiembrie 2012. Artista a filmat videoclipul noului sau single in Thailanda in urma cu aproximativ doua luni, postand in urma cu cateva ore doua teaser si doua fotografii pe retelele de socializare. Deloc .

Usher, dat in judecata pentru furtul piesei Caught Up! Vezi aici cine ii aduce aceste acuzatii!

Caught Up, unul dintre cele mai celebre hituri din cariera lui Usher, face parte de pe cel de-al patrulea material al cantaretului, intitulat Confessions, lansat in martie 2004, piesa fiind cel de-al cincilea single oficial al albumului. Desi au trecut ani buni de la lansarea acesteia, Usher ar putea avea acum niste probleme de ordin .

Jay-Z, dat in judecata pentru piesa Run This Town! Vezi aici cine il acuza si care e motivul!

Run This Town, in colaborare cu cantareata Rihanna si rapperul Kanye West, este un single extras de pe cel de-al 11-lea album din cariera lui Jay-Z, intitulat The Blueprint 3, lansat in septembrie 2009. Piesa a devenit un hit ajungand pana pe locul doi in Billboard Hot 100 si obtinand doua premii Grammy in 2010.

Sia Furler va dona banii obtinuti de pe urma piesei Beautiful Pain unui centru LGBT! Vezi aici care este motivul!

Beautiful Pain este o piesa interpretata in colaborare de rapperul Eminem si cantareata australiana Sia care apare pe cel mai nou album al artistului, intitulat The Marshall Mathers LP 2, care a fost lansat pe cinci noiembrie. Recent talentata Sia a primit numeroase critici pentru faptul ca a acceptat sa lucreze cu Eminem si sa .

J. Cole lanseaza un nou single de pe albumul Born Sinner She Knows feat. Amber Coffman!

Rapperul american continua sa isi promoveze cel mai recent material, intitulat Born Sinner, prin extragerea unui nou single oficial de pe acesta. She Knows, in colaborare cu cantareata Amber Coffman, reprezinta cel de-al patrulea single al albumului. Confirmarea privind lansarea piesei She Knows ca single a fost facuta oficial pe 11 noiembrie, urmand ca din .

Fresh! Akon revine si lanseaza un nou single oficial So Blue!

Noua piesa a artistului de origine senegaleza este confirmata ca fiind primul single oficial extras de pe cel de-al patrulea material al lui Akon, intitulat Stadium, care este programat sa se lanseze in decursul anului 2014. So Blue a fost lansat pe 11 noiembrie pe iTunes si marcheaza intoarcerea lui Akon in peisajul muzical. Artistul .

John Newman a confirmat lansarea unui nou single oficial Losing Sleep!

Piesa face parte de pe albumul de debut al lui John Newman, intitulat Tribute, care a fost lansat la mijlocul lunii octombrie. Losing Sleep este cel de-al treilea single al materialului, dupa piesele Love Me Again si Cheating. Noul single a fost compus in colaborare cu Steve Booker si Benny Blanco si produs in colaborare .

Paris Hilton va lansa luna aceasta un nou single oficial We Are One!

Piesa este confirmata ca fiind cel de-al doilea single oficial extras de pe viitorul album al lui Paris Hilton, al carui titlu nu a fost inca dezvaluit. Materialul este asteptat sa se lanseze in primul sfert al anului 2014 sub aripa casei de discuri Cash Money Young Money Records. We Are One este precedata de .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )