Libnet.ro
UNICEF

16:00

Fresh! Sean Paul si Konshens colaboreaza pentru piesa Want Dem All!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! Sean Paul si Konshens colaboreaza pentru piesa Want Dem All!

Noua piesa a lui Sean Paul in colaborare cu conationalul sau, cantaretul dancehall Konshens, este confirmata ca fiind extrasa drept cel de-al cincilea single promotional de pe viitorul sau album, intitulat Full Frequency, care va fi lansat pe patru noiembrie. Piesa a fost dezvaluita in urma cu cateva ore, starnind deja valva printre fanii artistului . continuă pe Devorator Monden

HOT! Linkin Park si Pusha T colaboreaza pentru remixul piesei Ill Be Gone!

Membrii formatiei Linkin Park isi vor lansa in aproximativ o saptamana cel de-al doilea album remix din cariera lor, intitulat Recharged, de pe care au extras un prim single oficial, A Light That Never Comes, in colaborare cu muzicianul electro house Steve Aoki. Acum putin timp rockerii au postat online un nou track de pe .

HOT! Mellina lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Maine!

Piesa Maine este compusa de Sandu Stefan Nicolae Thats Right), versurile fiind scrise de Mellina. Piesa este produsa de AzZa Records. Maine este o piesa pozitiva care vorbeste despre urcusurile si coborasurile dintr o relatie si cum pana la urma dupa ploaie si furtuna iese soarele. Din prima oara cand am ascultat piesa am spus .

Fresh! AnK Neacsu lanseaza o noua piesa Iti pare rau!

Dupa succesul inregistrat in aceasta vara de Taste, AnK Neacsu in colaborare cu Dj MaGnUm Dj Lion, lanseaza alaturi de casa de discuri Voices Media noul lor single Iti pare rau. Se numeste iti pare rau si e foarte frumoasa, mai ales ca nu am mai cantat in limba romana de pe vremea ASIA, .

Fresh! Kelly Clarkson prezinta o noua piesa de pe albumul de Craciun Underneath The Tree!

Scris si produs in colaborare cu Greg Kurstin, trackul Underneath The Tree reprezinta cel de-al doilea single promotional extras de pe albumul cu piese de Craciun pe care Kelly Clarkson il va lansa pe 29 octombrie, acesta fiind intitulat Wrapped In Red. Noul single este unul dintre putinele compozitii originale de pe albumul Wrapped In .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )