Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOT! Mellina lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Maine!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Mellina lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Maine!

Piesa Maine este compusa de Sandu Stefan Nicolae Thats Right), versurile fiind scrise de Mellina. Piesa este produsa de AzZa Records. Maine este o piesa pozitiva care vorbeste despre urcusurile si coborasurile dintr o relatie si cum pana la urma dupa ploaie si furtuna iese soarele. Din prima oara cand am ascultat piesa am spus . continuă pe Devorator Monden

HOT! Smiley lanseaza un nou album si o noua piesa, Acasa! Asculta aici un minut din noul single!

Unul dintre cei mai indragiti artisti si producatori muzicali din Romania, care a crescut intr-un an, cat altii in 10, mai ceva precum croitorasul cel viteaz Smiley se pregateste de lansarea unui nou material discografic. Intitulat sugestiv Acasa, noul album Smiley include cele mai recente single-uri, Criminal si Dincolo de cuvinte si cel putin .

HOT! Tamar Braxton, sexy si inconjurata de barbati topless in clipul piesei Hot Sugar!

In urma cu cateva saptamani sora mai mica a celebrei Toni Braxton a postat pe contul sau de Instagram cateva imagini surprinse in timpul filmarilor acestui clip. Dupa aproximativ o luna Tamar Braxton ne ofera versiunea full a noului sau videoclip pentru piesa Hot Sugar. In cadrul acestuia Tamar Braxton apare purtand mai multe tinute .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )