Libnet.ro
UNICEF

05:45

Fresh! Sevyn Streeter ne incanta cu doua noi piese Call Me Crazy si nEXt!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! Sevyn Streeter ne incanta cu doua noi piese Call Me Crazy si nEXt!

Ambele piese fac parte de pe EP-ul de debut al lui Sevyn Streeter, intitulat Call Me Crazy, But, care va fi lansat pe trei decembrie prin intermediul casei de discuri Atlantic Records. Atat Call Me Crazy, cat si nEXt au devenit disponibile online pe cinci noiembrie, zi in care fanii artistei au putut incepe sa . continuă pe Devorator Monden

Sevyn Streeter ne ofera un teaser al videoclipului piesei nEXt!

Protejata lui Chris Brown a dezvaluit recent ca are de gand sa lanseze cate un videoclip pentru fiecare piesa de pe viitorul sau mini album, intitulat Call Me Crazy, But, care va fi lansat pe trei decembrie. Dupa piesa It Wont Stop in colaborare cu Chris Brown urmeaza pe lista lui Sevyn Streeter trackul care .

Kelly Rowland, Janelle Monae, Jennifer Hudson, Eve si Sevyn Streeter au cantat live la gala Black Girls Rock!!

Black Girls Rock! este o gala anuala speciala organizata de Black Entertainment Television BET) care aduce un omagiu realizarilor in industria muzicala a cantaretelor de culoare. Tracee Ellis Ross si Regina King au fost gazdele show-ului care a fost transmis la TV in duminica care tocmai a trecut. Pe scena evenimentului au urcat pentru a .

Ariana Grande a confirmat lansarea unei noi piese Last Christmas!

Cum multi colegi de breasla de-ai sai au intrat deja in atmosfera sarbatorilor de iarna lansand piese de Craciun, si Ariana Grande are in plan sa incalzeasca publicul cu astfel de melodii, prima pe lista fiind Last Christmas. Piesa pe care simpatica artista o va lansa pe 19 noiembrie este de fapt un cover dupa .

Ed Sheeran a confirmat lansarea unei noi piese I See Fire!

Mai intai trebuie sa precizam faptul ca nu se stie daca I See Fire va fi inclusa pe viitorul album al lui Ed Sheeran. Piesa reprezinta tema principala a peliculei The Hobbit: The Desolation Of Smug, film produs si regizat de Peter Jackson. Pelicula, care este o fuziune intre fantastic si aventura, este cea de-a .

Doua noi programe de granturi SEE au fost semnate de ministrul Teodorovici

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a semnat vineri, 1 noiembrie, alte doua noi programe prin care tara noastra va atrage granturi SEE, arata un comunicat de presa.

Prestigio MultiPad 4 Diamond Doua noi tablete cu un design mai exclusivist

Prestigio a lansat doua noi tablete al caror nume este MultiPad 4 Diamond. Diferenta dintre cele doua este semnificativa si nu este reprezentata doar de existenta modemului 3G pe una din ele. PrestigioMultiPad 4 Diamond 7. 85 si 7. 85 3G sunt cele doua modele, similare ca design. Dupa cum spune si numele, tabletele dispun de un design diamond cut, au o diagonala a ecranului de 7. 85 inci si o carcasa eleganta din aluminiu. MultiPad 4 Diamond 7. 85 WiFi este un model [].

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )