Libnet.ro
UNICEF

14:16

Frizeriile si saloanele de coafura se deschid la 15 mai. Ce alte servicii vor fi disponibile populatiei

Adevărul Adevărul,
Frizeriile si saloanele de coafura se deschid la 15 mai. Ce alte servicii vor fi disponibile populatiei

O serie de afaceri, printre care frizeriile si saloanele de coafura, se vor deschide incepand cu data de 15 mai, cand se va ridica situatia de urgenta, dupa cum a anuntat presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Ce presupune starea de alerta, care va intra in vigoare de pe 15 mai

Klaus Iohannis a anuntat ca starea de urgenta va fi inlocuita, de la 15 mai, cu starea de alerta. Respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului este unul dintre principiile ce trebuie sa stea la baza unei asemenea masuri, scrie Monitorul Justitiei.

Gabriela Firea va solicita redeschiderea parcurilor si a cimitirelor dupa 15 mai

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca va pleda pentru redeschiderea parcurilor si a cimitirelor dupa data de 15 mai, ea spunand ca nu va sustine pentru moment redeschiderea creselor, a gradinitelor sau a institutiilor de tip after school. Firea sustine ideea ca unul dintre parinti sa fie platit de stat pentru a sta acasa cu copiii.

Marcel Vela: Virusul nu sta relaxat ca vine 15 mai si noi vom avea relaxari

Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune ca romanii au dat dovada de rsponsabilitate in minivacanta de 1 Mai si ca spera ca dupa 15 mai vor exista premise pentru o ridicare treptata a restrictiilor. El avertizeaza insa ca virusul nu se odihneste.

Consultatiile medicale prin telefon si eliberarea de retete online, mentinute si dupa 15 mai

Posibilitatea ca pacientii sa fie consultati prin telefon sau online, acolo unde prezenta in cabinetul medicului nu este neaparat necesara, iar retetele medicale sa poata fi trimise pe mail sau prin alte mijloace electronice, reglementata pe perioada starii de urgenta, va fi prelungita dupa 15 mai, anunta Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Liber la pescuit, alpinism si drumetii, din 15 mai, anunta Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat luni ca din 15 mai romanii vor putea parasi localitatile de domiciliu pentru activitati de recreere precum alpinismul, drumetiile si pescuitul.

Ludovic Orban: Mall-urile, cafenelele, barurile si restaurantele raman inchise si dupa 15 mai

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca dupa data de 15 mai vor fi redeschise hotelurile, insa mall-urile, restaurantele, barurile si cafenelele vor ramane in continuare inchise. Premierul a sustinut ca in ciuda masurilor de relansare a economiei, restaurantele au printre cele mai mari riscuri epidemiologice.

LUDOVIC ORBAN: Evaluarea de risc epidemiologic - baza reducerii restrictiilor incepand din 15 mai

Reducerea restrictiilor, incepand din 15 mai, se va face pe baza evaluarii de risc epidemiologic, a afirmat premierul Ludovic Orban, cu prilejul unei conferinte de presa tinuta la Palatul Victoria.

LIVE VIDEO Ludovic Orban anunta toate masurile de relaxare valabile din 15 mai. Premierul:Scaderile din buget sunt mai mici decat previziunile

Premierul Ludovic Orban va sustine o conferinta de presa incepand cu ora 20. 00, in care va anunta toate masurile de relaxare sociala care vor intra in vigoare pe data de 15 mai. Chiar daca Romania va iesi din starea de urgenta, revenirea la normalitatea se va face pas cu pas. Localitatile aflate in carantina raman in continuare izolate, pentru a nu raspandi virusul.

Mall-urile, restaurantele si terasele raman inchise dupa 15 mai

Mall-urile, restaurantele si terasele nu se vor redeschide la 15 mai, a declarat pentru G4Media. ro ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Vela: Ne dorim ca dupa 15 mai sa nu mai fie nevoie de declaratii pe propria raspundere, dar sa nu fie o explozie de cazuri de infectari

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, luni, ca se analizeaza ca, dupa 15 mai, cand urmeaza sa intre in vigoare starea de alerta, sa nu mai fie nevoie de declaratii pe proprie raspundere decat in zonele aflate in carantina, insa mai sunt doua saptamani pana atunci, iar cazurile de infectare cu noul coronavirus trebuie sa se afle pe un trend descendent.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )