Libnet.ro
UNICEF

16:15

Gabriela Firea va solicita redeschiderea parcurilor si a cimitirelor dupa 15 mai

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea va solicita redeschiderea parcurilor si a cimitirelor dupa 15 mai

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca va pleda pentru redeschiderea parcurilor si a cimitirelor dupa data de 15 mai, ea spunand ca nu va sustine pentru moment redeschiderea creselor, a gradinitelor sau a institutiilor de tip after school. Firea sustine ideea ca unul dintre parinti sa fie platit de stat pentru a sta acasa cu copiii. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea sustine redeschiderea parcurilor si a cimitirelor dupa 15 mai

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca va pleda pentru redeschiderea parcurilor si a cimitirelor dupa data de 15 mai, ea spunand ca nu va sustine pentru moment redeschiderea creselor, a gradinitelor sau a institutiilor de tip after school. Firea sustine ideea ca unul dintre parinti sa fie platit de stat pentru a sta acasa cu copiii.

Gabriela Firea propune redeschiderea parcurilor din Capitala Locurile de joaca vor ramane inchise

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca ia in discutie foarte serios redeschiderea parcurilor din Bucuresti si ca va face aceasta propunere Comitetului Municipal pentru Situatii Speciale de Urgenta. Ea afirma ca locurile de joaca vor ramane inchise in prima etapa.

Gabriela Firea analizeaza redeschiderea parcurilor din Bucuresti si va propune acest lucru Comitetului Municipal pentru Situatii Speciale de Urgenta

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca ia in calcul foarte serios deschiderea parcurilor din Bucuresti si va propune acest lucru Comitetului Municipal pentru Situatii Speciale de Urgenta, dar locurile de joaca vor ramane inchise, dar fiind riscant pentru copii. Firea a anuntat ca a primit multe solicitari de la bucurestenii care doresc sa se plimbe, sa faca sport sau sa ia aer mai curat.

Firea vrea redeschiderea parcurilor si cimitirelor din Capitala

Gabriela Firea spune ca va propune redeschiderea parcurilor si cimitirelor din Capitala, insa nu e de acord cu redeschiderea creselor si gradinitelor.

Japonia relaxeaza restrictiile privind distantarea sociala si a decis redeschiderea parcurilor, muzeelor, bibliotecilor

Guvernul japonez a decis sa permita redeschiderea parcurilor, muzeelor, bibliotecilor si a altor facilitati publice din zonele cu un numar mare de persoane infestate cu coronavirus si sa relaxeze restrictiile privind distantarea sociala, a declarat duminica un inalt oficial.

Gabriela Firea: Testarea in masa, cu testele rapide, este blocata la nivelul municipiului Bucuresti. in alte judete vad ca se poate, DSP-urile au avizat

Testarea in masa, prin folosirea testelor rapide, este blocata la nivelul municipiului Bucuresti, a declarat primarul Gabriela Firea la inceputul sedintei de Consiliu General de joi. Aceasta spune ca testele au fost cumparate, medicii sunt pregatiti, dar proiectul este blocat de birocratie, respectiv lipseste aprobarea Ministerului Sanatatii si a DSP-ului. Firea a declarat ca in alte judete aceasta testare a fost permisa, dar in Bucuresti nu.

Gabriela Firea, despre poluarea din Bucuresti: Se fac arderi necontrolate la diverse societati comerciale. Garda de Mediu trece cu vederea Despre proiectul Oxigen: Nu mai am curaj sa vin cu astfel de propuneri (VIDEO)

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat, pentru B1 TV, ca epidemia de coronavirus a demonstrat ca traficul nu este singurul vinovat pentru nivelul ridicat de poluare din Bucuresti. Aceasta a.

CORONAVIRUS |Gabriela Firea, despre testarea esantionata in Capitala: Nu cred ca ar mai avea acum cine sa se opuna. Avem totul pregatit. Mai lipseste avizul DSP, pe care speram sa il obtinem (VIDEO)

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat, pentru B1 TV, ca ea si primarii de sectoare au decis sa sustina proiectul profesorului Adrian Streinu Cercel privind testarea populatiei din Bucuresti.

VIDEO. Gabriela Firea, mesaj de ultima ora pentru bucuresteni

Gabriela Firea recomanda bucurestenilor sa evite in continuare orice deplasari care nu sunt urgente .

VIDEO. Gabriela Firea, mesaj de ultima ora pentru bucuresteni

Gabriela Firea recomanda bucurestenilor sa evite in continuare orice deplasari care nu sunt urgente .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )