Libnet.ro
UNICEF

15:00

Care este adevarul, de fapt, despre ciocolata. Era fals tot ce credeam pana acum

Playtech Playtech,
Care este adevarul, de fapt, despre ciocolata. Era fals tot ce credeam pana acum

Daca esti fan ciocolata atunci despre sa stii care este, de fapt, adevarul despre acest aliment. Specialistii spun ca tot ce stiai pana acum este fals. Adevarul despre consumul de ciocolata Data viitoare cand vei manca o bucata de ciocolata, spun nutritionistii, sa nu te simti vinovat pentru asta! Desi ani de zile s-a vorbit . continuă pe Playtech

Programul Noua Casa 2020. Care este cel mai ieftin credit pentru romani

Programul Noua Casa 2020 a luat startul pe 1 septembrie iar bancile si-au prezentat deja ofertele pentru cei care doresc sa isi achizitioneze o locuinta. Iata care este cel mai ieftin credit pentru romani! Noua Casa 2020. La ce banca ai cel mai ieftin credit Dupa succesul incredibil pe care l-a avut Prima Casa, autoritatile .

Un savant renumit a descoperit metoda prin care sa inveti usor si sa nu uiti niciodata. Care este trucul pe care il pot folosi elevii

Richard Feynman, fin observator al gandirii umane si un educator de clasa, a venit cu o solutie pentru iluzia cunoasterii. O poti privi ca pe un test, truc sau pur si simplu ca pe o metoda de invatare rapida. Metoda Feynman: cum sa inveti usor si sa nu uiti niciodata. Trucul descoperit de savant Multi .

Horoscopul dragostei. Care este barbatul perfect pentru fiecare femeie, in functie de zodie

Astrele vin cu noi indicatii pentru nativii horoscopului. Care este barbatul perfect in functie de zodia lui? Iata cu cine esti compatibila cel mai bine si care va fi cel care iti este sortit! Calitatile si interesele lui iti vor face drumul mai usor spre un viitor sigur cu el. Horoscopul dragostei: Barbatul perfect pentru .

Video. Scene halucinante la inceput de an scolar. O invatatoare, surprinsa cum isi trage elevii legati cu o sfoara ca pe animale. Care este motivul

Imagini greu de privit au avut loc la o scoala din Romania, acolo unde o invatatoare si-a primit elevii din clasa pregatitoare intr-un mod extrem de ciudat si marcant pntru cei mici. Pentru a respecta pastrarea distantei sociale, cadrul didactic a adoptat o metoda mai putin ortodoxa de a-i organiza pe acestia. Un parinte a .

Dinozaur scos la LICITATIE: Care este pretul de pornire

Una dintre cele mai inedite licitatii din istorie va avea loc pe 6 octombrie la New York. Un schelet de Tyrannosaurus Rex in varsta de 67 de milioane de ani, numit Stan, este asteptat sa fie vandut cu o suma.

Gabriela Firea, explicatii care contrazic afirmatiile initiale despre prezenta sa in clasa impreuna cu copiii

Gabriela Firea revine cu explicatii legate de prezenta sa in clasa, alaturi de sotul sau, primarul din Voluntari, Florentin Pandele, impreuna cu cei doi copii ai lor. Primarul Capitalei prezinta o cronologie care contrazice insa declaratiile initiale. Ea sustine acum ca, de fapt, a intrat in scoala duminica seara, cand ar fi mers sa verifice pregatirile sanitare pentru luni dimineata.

Mesaje si urari de Sfanta Sofia. Care este semnificatia acestui nume

Sfanta Sofia este o zi speciala pentru multi oameni. SfantaSofia alaturi de fiicele sale Pistis, Elpis si Agapis sunt sarbatoritepe 17 septembrie. Acestea au trait in Italia in timpul.

Ioana Constantin (PMP): Ipocrizia gretoasa a PSD a ajuns in punctul in care Marcel Ciolacu discuta despre dreptul de vot al Diasporei. E doar un teatru ieftin

Ioana Constantin, candidatul PMP la Primaria Sectorului 1, s-a aratat de-a dreptul revoltata de atitudinea PSD, care mimeaza acum grija fata de Diaspora, dupa ani in sir in care nu a facut decat sa-si.

Nicusor Dan anunta ca o da in judecata pe Gabriela Firea, pentru afirmatiile mincinoase pe care le-a facut despre el

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca va intenta un proces civil primarului PSD in functie Gabriela Firea pentru calomnie. El a adaugat ca Firea a spus in mod mincinos despre el ca a luat bani de la cetateni pentru a ii ajuta in diferite chestiuni, conform news. ro.

Alexandru Rafila, semnal de alarma cu privire la restrictiile anti-Covid din scoli. Care este adevarul din spatele exploziei de cazuri cu coronavirus

Medicul Alexandru Rafila a explicat recent ce se intampla in scolile din Romania. in contextul pandemiei de COVID-19, reinceperea scolii s-a lasat cu multe tensiuni si restrictii, motiv de ingrijorare pentru parinti, bunici si cadre didactice. Copiii trebuie sa fie incurajati sa mearga la scoala Nu mai este nicio noutate faptul ca masca de protectie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )