Libnet.ro
UNICEF

01:05

Frunda: Daca Basescu il respinge pe Silaghi, Ponta il poate propune din nou.

România Liberă România Liberă,
Frunda: Daca Basescu il respinge pe Silaghi, Ponta il poate propune din nou.

Gyorgy Frunda, consilier onorific al premierului Victor Ponta, a declarat luni, la RFI, ca, daca presedintele Basescu respinge numirea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, premierul il poate propune din nou tot pe acesta, iar seful statului nu mai poate refuza desemnarea, informeaza Mediafax. Politic si juridic, ca finalitate, decizia Guvernului pana la urma trebuie sa fie acceptata de catre presedinte. Chiar daca el nu este de acord cu numirea unui ministru, in speta a domnului . continuă pe România Liberă

Gyorgy Frunda, la RFI: Daca Basescu il respinge pe Silaghi, Ponta il poate propune a doua oara, iar presedintele nu mai poate refuza

Presedintele Traian Basescu fie vrea sa-i intinda o capcana premierului, in calitatea acestuia de ministru interimar al Transporturilor, fie vrea sa se implice in privatizarea CFR Marfa. Iata ce spune, la RFI, Gyorgy Frunda, consilier onorific al premierului Victor Ponta. Asta in conditiile in care presedintele amana acceptarea liberalului Ovidiu Silaghi ca ministru al Transporturilor.

Frunda: in cazul in care Basescu il respinge pe Silaghi, premierul il poate propune din nou si nu mai poate fi refuzat

Consilierul onorific al premierului Victor Ponta, Gyorgy Frunda, a declarat luni la RFI, ca, in cazul in care Traian Basescu respinge numirea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, premierul il poate.

Traian Basescu, despre Silaghi la Transporturi: Un om lipsit de performanta. Ponta sa isi asume privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, ca lipsa sa de incredere in performanta lui Ovidiu Silaghi il impiedica sa semneze numirea acestuia la Ministerul Transporturilor. Basescu a.

Ponta ii va trimite, luni, lui Basescu propunerea Silaghi pentru Transporturi, dar banuieste ca ii va face dosar ca interimar

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata seara, ca ii va transmite presedintelui Traian Basescu propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi in functia de ministru si ca va astepta un raspuns, adaugand in acelasi timp ca este posibil ca seful statului, prin amanarea acestui raspuns, sa doreasca sa ii faca lui un dosar penal pentru ce va face ca ministru interimar la Transporturi.

Traian Basescu, despre Silaghi la Transporturi: Un om lipsit de performanta. Ponta sa isi asume privatizarea CFR Marfa. Urmareste declaratiile presedintelui, LIVE, pe www.antena 3.ro

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa astazi, la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, pe tema nominalizarii liberalului Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor. Declaratiile presedintelui pot fi.

Basescu, despre Silaghi: Mai reflectez, vreau sa vorbesc cu Antonescu.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca mai reflecteaza in privinta numirii lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, informeaza Mediafax. El a preciat ca doreste sa aiba o discutie si cu liderul PNL Crin Antonescu si sa vada daca acesta mentine nominalizarea. Intrebat despre numirea lui Ovidiu Silaghi in functia de ministru al Transporturilor, presedintele Basescu a raspuns: Sa vedem, mai reflectez, nu va ascund ca as vrea foarte mult sa discut si cu Crin Antonescu.

Basescu, despre Silaghi: Mai reflectez, vreau sa vorbesc cu Antonescu, vedem daca mentine ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca mai reflecteaza in privinta numirii lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, informeaza Mediafax. El a preciat ca doreste sa aiba o discutie si cu liderul PNL Crin Antonescu si sa vada daca acesta mentine nominalizarea. Stire in curs de actualizare.

PNL il SFIDEAZA pe Basescu: Ovidiu Silaghi ramane propunerea pentru Ministerului ...

PNL afirma, intr-un comunicat remis dupa ce seful statului a declarat ca Ovidiu Silaghi este un om fara performanta, ca isi mentine propunerea privind sefia Transporturilor, prezentand, de asemenea, cateva realizari ale acestuia, printre care soselele de centura din proiectul Marea Neagra, relateaza Mediafax. Partidul National Liberal isi mentine propunerea ca Ovidiu Silaghi sa fie numit la conducerea Ministerului Transporturilor. In acest context, PNL considera oportuna prezentarea unora .

Traian Basescu: Ovidiu Silaghi este un om fara performanta, am incercat sa gasim o alta optiune la Transporturi. Decizia, pe 23 august

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, de la Palatul Cotroceni, ca nu are incredere in propunerea lui Ovidiu Silaghi pentru functia de ministru al Transporturilor si ca acest lucru l-a spus si in.

Basescu, despre Silaghi: Mai reflectez, vreau sa discut si cu Antonescu

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, raspunzand unei intrebari, ca mai reflecteaza in privinta numirii lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor. Sa vedem, mai reflectez, n.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )