Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fugit de urs pe munte, in Bucegi. Din pacate, nu a fost cea mai buna idee

B1 B1,
A fugit de urs pe munte, in Bucegi. Din pacate, nu a fost cea mai buna idee

Un barbat din Bucuresti si-a vazut moartea cu ochii, dupa ce , in varf de munte s-a intalnit cu un urs. Speriat de uriasul animal, turistul bucurestean, in varsta de 40 de ani a . CITESTE CONTINUAREA pe. continuă pe B1

Totul se CONFIRMA, Antena 1 a luat decizia in privinta lui MIHAI BENDEAC: Din pacate, a fost ultima aparitie...

Disparitia, ultimul episod din sezonul III al serialului Baieti de oras, va fi difuzat duminica, de la ora 22. 00, la Antena 1. La aproximativ -20 de grade Celsius, filmarile au fost o adevarata.

TRAGEDIE in lumea filmului! Din pacate este vorba despre marele ALAIN DELON! Medicii au dat vestea TRISTA in urma cu putin timp

Legendarul actor francez Alain Delon 82 de ani) este foarte bolnav. Din pacate medicii nu il pot opera la sold, in ciuda afectiunilor gravedin cauza unei infectiiprovenitede la implanturile.

A vrut sa-l iNECE! Antena 1 a facut ANUNTUL: Din pacate, este vorba de indragitul Nea Marin, de la emisiunea care ii poarta numele...

Sanziana Buruiana, Pepe, Romica Tociu si Minodora au format echipa de vedete a lui Nea Marin, in cea de-a treia editie din Poftiti la Nea Marin!. Tociu pare a fi noul Varciu si asta pentru ca Nea M.

TRAGEDIA ZILEI: Din pacate, VIOREL LIS a cedat! OANA a ajuns deja la BISERICA si a confirmat TOTUL ! Lumea mondena in stare de SOC

Viorel Lis nu se simte deloc bine dupa accidentul vascular pe care l-a suferit. Vestile triste au fost confirmate chiar de catre sotia fostului primar al Capitalei. Preferam sa fiu la emisiune cu el chiar daca.

A CEDAT... Din pacate, este vorba despre indragita Mirabela Dauer: Medicii au facut ANUNTUL dupa OPERATIE...

Mirbela Dauer a trecut acum sase luni printr-o grea operatie chirurgicala, in timpul careia i-a fost extirpat un rinichi. Recuperarea a decurs bine, fapt ce a bucurat-o teribil. in schimb, artista are un oarecare.

TRAGEDIA ZILEI! O mare personalitate a plecat la ceruri! Din pacate, s-a intamplat...(FOTO)

Una dintre ultimele femei pilort in viata, din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Mary Ellis, a murit la varsta de 101 ani in locuinta sa de pe insula Wight Marea Britanie). Ea fost membra a Serviciul.

Da, din pacate e adevarat: Anuntul facut de ANTENA 1 dupa bataia dintre NEA MARIN si LIVIU VARCIU...

In a doua editie a emisiunii Poftiti la Nea Marin, intalnirea dintre Liviu Varciu, Andrei Stefanescu si Nea Marin s-a lasat cu scantei. Cei doi au fost asteptati de Nea Marin, care era pregatit.

VESTEA TRISTA a zilei! Din pacate, Mirabela Dauer a CEDAT! S-a intamplat imediat dupa OPERATIE! Anunt dureros pentru FANI

Mirbela Dauer a anuntat recent ca a renuntat sa isi caute jumatatea, dupa teribila interventie chirurgicala de acum 6 luni. Dupa ce a fost nevoie sa i se extirpe un rinichi, Mirabela a dezvaluit.

Cat de prost sa fii? Din pacate, cei de la Antena 1 au facut anuntul trist: Este vorba de celebrul cuplu Liviu Varciu si Nea Marin...

Nu trece o zi fara de o intamplare antologica cu Nea Marin si. Liviu Varciu. Cei doi au facut circ intr-un supermarket, dupa ce Varciu a fost trimis sa cumpere ulei, scrie Antena 1. Nu mi-au ajuns.

LOVITURA pentru fanii Game of Thrones! Producatorii au facut anuntul: Din pacate... (VIDEO)

Fanii Game of Thrones se pregatesc sa isi ia ramas bun de la serialul lor cult preferat. HBO va incepe difuzarea ultimului sezon din seria de succes Game of Thrones in prima jumatate a anului viitor si.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )