Libnet.ro
UNICEF

19:00

LOVITURA pentru fanii Game of Thrones! Producatorii au facut anuntul: Din pacate... (VIDEO)

B1 B1,
LOVITURA pentru fanii Game of Thrones! Producatorii au facut anuntul: Din pacate... (VIDEO)

Fanii Game of Thrones se pregatesc sa isi ia ramas bun de la serialul lor cult preferat. HBO va incepe difuzarea ultimului sezon din seria de succes Game of Thrones in prima jumatate a anului viitor si. continuă pe B1

O noua profetie APOCALIPTICA pentru Romania! Celebra CLARVAZATOARE a facut anuntul: MARELE MACEL e aproape

Maria Gheorghiu sustine ca, dupa tragedii, incendii si cutremure, vine un razboi. Un glas m-a trezit de dimineata si- a grait asa: Razboiul?. Iar un alt glas a raspuns oftand: Razboiul este aproape!. Clipa.

VESTE uriasa pentru SOFERI! Un GIGANT AUTO tocmai a facut ANUNTUL despre o noua invgestitie! Se deschide ...

Ford va forma o divizie separata dedicata vehiculelor autonome, unde va investi patru miliarde de dolari pana in 2023. De asemenea, compania va cauta investitori din afara pentru nou formata divizie Ford.

VESTE uriasa pentru SOFERI! Un GIGANT AUTO tocmai a facut ANUNTUL despre o noua investitie! Se deschide ...

Ford va forma o divizie separata dedicata vehiculelor autonome, unde va investi patru miliarde de dolari pana in 2023. De asemenea, compania va cauta investitori din afara pentru nou formata divizie Ford.

Lovitura pentru statul roman. Nu poate recupera banii incasati drept chirie de Iohannis

Lovitura pentru statul roman in procesul de recuperare a chiriei incasate de sotii Iohannis. Ministrul Finantelor recunoaste ca statul roman nu poate deveni proprietar al casei din Sibiu, prin urmare nici banii.

Lovitura pentru sefa Curtii Supreme. Cristina Tarcea va fi verificata de Inspectia Judiciara dupa interviul acordat saptamana trecuta

Lovitura pentru sefa Curtii Supreme. Aceasta ar putea fi verificata de Inspectia Judiciara dupa interviul acordat saptamana trecuta. Sesizarea a fost initiata de catre cei de la Lumea Justitiei,.

SOCUL zilei: SMILEY a ramas fara glas! A luat o decizie RADICALA! Lovitura cumplita pentru FANII Vocea Romaniei (FOTO)

Indragitul cantaret Smiley si-a surprins astazi fanii printr-o noua postare pe contul personal. Artistul a sugerat ca uneori este mult mai bine sa iu ascultam pe cei din jur in tacere. Atunci.

BANCA MONDIALA a facut anuntul: ROMANIA primeste o suma uriasa pentru INFRASTRUCTURA

Banca Mondiala a aprobat o finantare de 50 de milioane de euro pentru Proiectul de Consolidare a Managementului Riscurilor de Dezastre, care va imbunatati rezilienta infrastructurii de urgenta si raspuns la de.

E oficial! Ce vor pati PRIMARII din localitatile inundate. ISU a facut anuntul

Primarii care sunt de negasit de pompieri cand le sunt inundate localitatile risca amenzi, a afirmat seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Sibiu, colonelul Cosmin Balcu, potrivit.

Cum poti sa eviti pericolele la cumparaturile online. Politia a facut anuntul

Inselaciunile comise la cumparaturile online castiga tot mai mult teren. Pentru a nu cadea in plasa escrocilor, politistii va sfatuiesc sa tineti cont de cateva recomandari, atunci cand alegeti sa.

A vrut sa-l iNECE! Antena 1 a facut ANUNTUL: Din pacate, este vorba de indragitul Nea Marin, de la emisiunea care ii poarta numele...

Sanziana Buruiana, Pepe, Romica Tociu si Minodora au format echipa de vedete a lui Nea Marin, in cea de-a treia editie din Poftiti la Nea Marin!. Tociu pare a fi noul Varciu si asta pentru ca Nea M.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )