Libnet.ro
UNICEF

11:00

Fumul produs de incendiile din Australia va afecta intreaga planeta. Ce se va intampla cu atmosfera din Romania

Playtech Playtech,
Fumul produs de incendiile din Australia va afecta intreaga planeta. Ce se va intampla cu atmosfera din Romania

NASA transmite ca fumul de la incendiile masive de vegetatie din Australia va traversa in curand tot pamantul. Reamintim ca incendiile infernale s-au dezlantuit chiar pe coasta estica a Australiei, timp de luni de zile, si au impins fumul deasupra Pacificului. Fumul produs de incendiile din Australia va afecta intreaga planeta Urmele incendiului s-au vazut . continuă pe Playtech

Misiune de protectie fara precedent Echipe speciale aeropurtate au reusit sa salveze de incendiile din Australia copacii dinozaurilor, aflati intr-un loc secret

Pompierii australieni au reusit sa protejeze singurul palc de pini Wollemi din natura, aceasta specie cunoscuta drept copacii dinozaurilor fiind salvata de incendiile din Australia printr-o misiune de protectie fara precedent, potrivit Guardian.

Incendiile din Australia: Simona Halep l-a enervat de 10 ori pe Darren Cahill si doneaza 2.000 de dolari

Simona Halep a calculat ca l-a enervat de zece ori pe Darren Cahill in timpul meciului disputat, marti, cu Ajla Tomljanovic, astfel ca va dona 2. 000 de dolari pentru victimele incendiilor de vegetatie din Australia. Victoria din optimile turneului de la Adelaide ii asigura romancei un premiu brut de 22. 400 de dolari.

Anunt NASA: Cum va afecta fumul din Australia toata planeta, inclusiv Romania

Australia se confrunta in prezent cu incendii devastatoare, iar acum NASA anunta ca acestea ar putea afecta toata planeta, inclusiv tara noastra. Incendiile din Australia au afectat deja o.

NASA: fumul de la incendiile din Australia va face un tur complet in jurul lumii

Fumul de la incendiile din Australia este de asteptat sa faca cel putin un tur complet in jurul lumii si sa revina deasupra tarii, au avertizat oamenii de stiinta de la NASA, citati de CNN.

Mii de kilograme de mancare, aruncate din elicopter pentru a hrani animalele afectate de incendiile din Australia (GALERIE FOTO)

Autoritatile australiene au demarat o ampla campanie de hranirea animalelor ramase fara mancare in urma incendiilor devastatoare din ultimele luni, arataCNN. Denumita Operatiunea Rock.

Fumul rezultat de pe urma incendiilor din Australia va face inconjorul planetei. A dus la aparitia de furtuni fara ploi (FOTO, VIDEO)

Fumul rezultat de pe urma incendiilor din Australia va face, in curand, ocolul Pamantului, pentru ca in cele din urma sa ajunga inapoi deasupraAustraliei, a precizat BBC, care citeaza NASA. Ne.

FOTO Cum se regenereaza natura dupa incendiile din Australia

Incendiile majore de vegetatie extinse in mare parte din Australia au devastat suprafete uriase din mediul inconjurator.

ATP: Jucatorii au donat jumatate de milion de dolari dupa incendiile devastatoare din Australia

Jucatorii din circuitul ATP au donat 725. 000 de dolari australieni 500. 000 de dolari americani) pentru a contribui la eforturile World Wildlife Fund cu privire la revigorarea faunei si florei dupa incendiile devastatoare de vegetatie din Australia.

Cat au donat Roger Federer si Rafael Nadal pentru victimele incendiilor din Australia

Doi dintre cei mai mari jucatori de tenis din istoria sportului alb au dorit sa participe la actiunile de ajutorare a victimelor incendiilor din Australia. Astfel, cu ocazia unor meciuri demonstrative, Roger Federer si Rafael Nadal au facut o donatie comuna.

Mediastandard.ro: Efectele mai putin cunoscute ale incendiilor din Australia: poze inselatoare ajunse virale si negarea schimbarilor climatice

Incendiul din Australia se situeaza, impreuna cu atacul Statelor Unite ale Americii asupra unui general iranian, in topul evenimentelor de la inceputul anului 2020. Totusi, ca si in cazul tensiunilor dintre America si Iran, efectele secundare sunt valuri de dezinformare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )